Ucuz Tesettür Giyimde Tek Adresiniz

1996 yılında Alim tekstil olarak tekstil sektörünün çeşitli kollarında faaliyetlerine başlayan ve sonrasında yurt içinde özellikle tesettür giyimde Moda Selvim unvanıyla satışlarına devam etmiştir. 2013 yılından beri tesettür giyimde çeşitli tasarımlar ve yüzde yüz müşteri memnuniyeti ilkesi ile ürünlerini hızlı ve güvenilir bir şekilde müşterilerine ulaştırmıştır.

Tesettür giyimde, yenilenen kategorilerle moda selvim müşterilerinin taleplerini karşılamada yeterli ve güvenilir bir markadır. İnternet üzerinden yapılan alışverişlerde güven endeksli çalışan, farklı dil seçeneği sunan ( Ingilizce ve Arapça ) ve bütün kredi kartlarına 9 taksit imkanı sunar. Kargonuzu anlaşmalı olunan kargo şirketleri ( Aras Kargo, MNG Kargo ve yanlızca İstanbul içi gönderilen Kargoİst ) üzerinden sipariş edebilir ve sipariş numarası ile her an takip edebilirsiniz.

Moda Selvimde Hangi Kategoriler Var?

Moda selvim, ucuz tesettür giyim alanında ferace, abiye, tunik, tesettür mayo, şal eşarp, eşofman, dış giyim, tulum, başörtüsü, sezon sonu indirimi ve tesettür kombinlerinde çeşitler sunarak tesettür giyimde her an kategorilerdeki ürünlerini yeniliyor. Yeni sezona özel muhteşem fiyatlar ve kampanyalarla 95 tl ve üzerine alışverişlerinde ücretsiz kargo seçeneği ile şık tesettür giyimin öncü markası moda selvim bir çok iletişim kanalına sahiptir.

Müşteri hizmetleri sekmesinden, teslimat koşulları, ödeme seçenekleri, yurtdışı gönderim, üyelik ve satış sözleşmesi, garanti ve iade şartları, gizlilik ve güvenlik, müşteri şikayet hakkında detaylı bilgiler alabilirsiniz. Kategoriler arasından sıkça sorulan sorular bölümünden daha önce sorulmuş ve ayrıntılı cevaplanmış sorular bulabilirsiniz.

Moda Selvimle Yurtdışı Alışveriş Nasıl Yapılır?

Günümüzde oldukça fazla tesettür giyim marka ve tasarımı mevcuttur. Bunlardan en güvenilir ve ucuz tesettür giyim moda selvim yurtdışı alışverişi imkanı sunmaktadır. Avrupa ülkelerine 100 euro ve Arap ülkelerine 150 dolar ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz olup, iade hakkı da bulunmaktadır. Modaselvim.com’da alışveriş yapıp, yurtdisi.iade@modaselvim.com mail adresine sorularınızı sorabilirsiniz.

Sosyal Medyada Ve Mobil Uygulamada Moda Selvim

Ayrıca bütün sosyal medya hesapları üzerinden moda selvim adıyla ulaşabilir ve yepyeni ürünleri beğenebilirsiniz. Mobil uygulama ile playstore ve Appstoreden indirip sipariş sepetinizi oluşturup alışverişlerinizi yapabilirsiniz.

Bir cevap yazın