Tesettür Kombin Konusunda Dikkat Edilmesi Gerekenler

Hanımlar tesettür kombin yaparken bazı detaylara dikkat etmeliler. Özellikle birbiriyle uyumlu olan kıyafetler bir araya getirilmeli. Tunikler ile pantolonlar birleştirildiğinde altına spor ayakkabı giyilebilir. Ayrıca kıyafetlerin üzerine şık feraceler ve pardesüler giyilebilir. Tesettürlü hanımlar kıyafet tercihlerinde özenli ve dikkatli davranmalılar. Tesettürlü hanımlar kombin yaparken kişisel zevk ve beğenilerini ön planda tutmalılar. Bu şekilde daha şık ve zarif görünebilirler.

 EN ŞIK TESETTÜR KOMBİN MODELLERİ

 Günümüzde kadın giyim sektörü hızla gelişiyor. 7’den 70’e her yaştan hanıma hitap eden kıyafetler doğru kombinlendiği zaman oldukça şık ve zarif bir görünüm oluşturuyor. Ayrıca tesettürlü hanımlar doğru kıyafetleri bir araya getirerek kendilerine en yakışan kombini bulabilirler. Bunun için de önemli kişisel zevk ve beğenilerin ön planda tutulmasıdır. Herkese her kıyafet yakışmayabilir. Birinde güzel duran elbise diğerinde güzel durmaz. Bunun için en önemli şey kişinin kendine en yakışan kıyafet tercihlerini yapabilmesidir. Bu şekilde oldukça şık ve güzel bir görünüm elde edilir.

 KIYAFET BAKIMLARINDA NELERE DİKKAT EDİLMELİ?

 Hanımlar kıyafet tercihlerinde bakımının da kolay yapılabilmesine dikkat ederler. Bunun için de kıyafetlerin üzerinde yazılı olan bakım ve temizlik talimatı dikkatli bir şekilde okunmalı. Ayrıca giysilerin kumaş kalitelerine de dikkat edilmeli. Hassas ve narin kumaşları olan giysiler mutlaka kuru temizlemeye gönderilmelidir. Bu hassas kıyafetler daha çok özel davetlerde giyilebilir. Bu nedenle de sık sık kullanılmaz. Pamuklu kumaşlardan yapılan giysiler ile triko giysiler çamaşır makinesinde yıkanabilir. Ama bunlar çamaşır makinesinde yıkanırken düşük devirde kısa süreli yıkanmalıdır.

 TESETTÜR KOMBİNİN ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

 Her geçen gün tesettür kombin kendini yeniliyor. Her yaştan hanıma hitap eden bu kombinler son derece şık ve zarif görünüyor. Tesettürlü hanımlar kıyafet tercihlerinde kendilerine en çok yakışan modelleri tercih etmeliler. Ayrıca bu kombinin altına uygun bir ayakkabı tercihi de yapılmalı. Kıyafetleri tamamlayan en önemli aksesuarlar çantalardır. Ayrıca kıyafetler ile birlikte uygun bir baş örtüsü de takılmalı. Kıyafetler gösterişli ise baş örtüsü sade ve düz bir renk olmalı. Kıyafet sade ise baş örtüsü daha gösterişli tercih edilmeli.

 

Bir cevap yazın