Tesettür Giyim Kış Kombini

Tesettür giyimde mevsim değişikliğinden dolayı kıyafetlerde de farklı parçalar kullanılmaktadır. Kış parçalarının kullanılması ve bu parçalar ile kombin yapılması mevsime ve yeni sezona uygun giyinmeyi sağlamaktadır. Bu sezon kış tesettür giyim parçalarında panço ve kaban oldukça fazla kullanılmaktadır. Kombinlerin vazgeçilmez parçalarından olan kalın fitil kumaş kalem etek ile üzerine giyilen salaş boğazlı kazak kış tesettür kombin oluşturmak için doğru parçalardır. Bu iki parçanın üzerine kombin renklerinde panço alınarak kombini tamamlayabilirsiniz.

 Kış kombini oluştururken kıyafet dışında diğer parçalara da özen göstermek görsel açıdan iyi gözükmenizi sağlayacaktır. Kombini destekleyecek parçalardan biri botilerdir. Boti kadınların en sık kullandığı kış ayakkabılarındandır. Özellikle kış sezonunda sıkça kombinlerin altına giyilmektedir. Boti ile uyumlu çanta takarak kombine güzel bir hava katabilirsiniz. Aynı zamanda kalın atkı ve eldiven kullanımı da kış tesettür kombin oluşturmada size yardımcı olacaktır.

 Kışın Tunik ve Pantolon Kombini Nasıl Olur?

 Kış aylarında tunik kullanımı doğru bir şekilde yapılmalıdır. Kışın tercih edilen tunikler daha kalın kumaş ve boğazlı yaka olmaktadır. Boğazlı ve kalın tunik modelleri ile kalın kadife fitil kumaş pantolonlar modern bir hava yaratmaktadır. Bu iki parçada da aynı renk kullanılması kombinde takım oluşturmaya yardımcı olacaktır. Bu parçalar eski modayı da yansıtmaktadır. Özellikle etnik tarzı olan hanımların bu tarz iki parçayı beraber kullanması farklı bir hava oluşturacaktır.

 Kalın kumaş tunik ile fitil kumaş kadife pantolonun altına giyilen kış botları da kombini tamamlayıcı parçalar olacaktır. Bu kombine sırt çantası ya da omuz çantası uygun görünüm yaratacaktır. Aynı zamanda alın battaniye atkı seçimi de kış ayları için doğru bir seçimdir.

 Kışın Kombinlerde Aksesuar Kullanımı

 Kışın kombin oluştururken oldukça güzel aksesuar parçaları kullanabilirsiniz. Özellikle sezonun havasını yansıtan kış takıları kombinlerde şık bir hava oluşturacaktır. Kış aylarında genellikle kırmızı ve taşlı takılar tercih edilmektedir. Bunun yanı sıra eldiven ve kalın atkılar da kombinlerin vazgeçilmez aksesuarlarından biridir. Bu kalın atkı modellerinde renkli çizgilerin bulunduğu atkılar yeni kış sezonunun tarzını yansıtmaktadır. Eldivenlerde ise deri kumaş sıkça kullanılmaktadır.

Bir cevap yazın