Tunik Ve Tesettür Pantolon Takımdır

 

C.M.N - ModaSelvimTesettür giyim modelleri, öz kültürümüzün bir yansımasıdır. Avrupa kültürü gibi, cinselliği ve çarpıklığı ön plana çıkarmaz. Anadolu kültürü olan tesettür giyim modelleri, edep, haya, utanma ve inanç gibi insana özgü duyguları ön plana çıkarır. Tesettür, toplum ahlakını korumaktadır.

 

TESETTÜR GİYİM MODELLERİ BİRBİRİNİ TAMAMLIYOR

 

Tesettür giyim modelleri, birbirini tamamlayan bir özelliğe sahiptir. Tunik modelleri, tesettür pantolon modelleri ile takım olurken, başörtüsü modelleri de pardesü ve kaban gibi modellerle takım oluşturmaktadır. Tesettürlü tunik oluşturmak için, yine tesettürlü pantolon giyilir. Başörtüsü ile yırtık kot veya mini etek tesettüre aykırıdır. Tesettür, eller, ayaklar ve yüz hariç bütün vücudun kapanması ile oluşur. Vücut hatları belli olmamalıdır. Tesettür giyimde dekolte veya transparan terimleri asla olmaz. Örtünme ve cinsel duyguları uyandırmama, tesettür giyimin temelinde vardır. Aileyi korumak için, Özellikle bayanların örtünmesini ön plana alır.

 

EN DEĞİŞİK RENKLER VE ŞAŞIRTICI MODELLER

 

Her yıl yeni modeller üretilmektedir. Renk bakımından çok çeşitli olan tesettür giyim, şaşırtıcı modellerle aradığınız mükemmel çözüme ulaşmaktadır. Şaşırtıcı modeller ve her yıl yenilenen yeni modeller, hızlı ve etkili bir şekilde üretilmektedir. Her yıl yeni tunik modelleri üretilmektedir. Üstelin pantolon modelleri ile uyumlu üretilmektedir. Fermuarlı, düğmeli, kemerli ve deri desenli üretilen tesettür giyim modelleri, çok etkili bir şekilde üretilmektedir. Renk ve desen bakımından çeşitli olan tunik ürünleri, oldukça etkili üretilmektedir. Kısa zamanda üretilen tunik çeşitleri, yeni model olarak, kısa zamanda tükenmektedir. Tezgâhlara gelmeden internetten satılan bu ürünler, her yaştan müşteri bulmaktadır.

 

HER BEDENE UYGUN KESİMLERİ BULABİLİRSİNİZ

 

Her bedene uygun kesimlerle, aradığınız renk ve modelleri üreten firmalar, her yıla özgü modeller üretmektedir. Renk olarak da değişik renkler moda olmaktadır. Dışarı ve içeri modeller yanında kışlık ve yazlık olarak da üretilen bu modeller, mevsime göre kumaşlarla üretilmektedir. Yakalı, fermuarlı ve kapüşonlu gibi modellerle üretilen ürünler, yeni eklemelerle, daha göz alıcı olabilmektedir.

 

Abiye, tunik ve ferace gibi tesettür giyim ürünleri, başörtüsü modelleri ve renkleri ile takım olabilecek şekilde üretilmektedir. Başörtüsü ile uyumlu olan tesettür giyim modelleri de, başörtüsüz tesettür sayılmamaktadır. Başörtüsüz kullanıldığı zaman muhafazakâr giyim olarak adlandırılmaktadır.

Tüm tunikler Modaselvim.com‘da.

Bir cevap yazın