Zümrüt Yeşili Tesettür Abiye Modelleri

Sezonun en beğenilen asil renklerinden biri olan zümrüt yeşili, belirli bir tarzı olan hanımların genellikle tercih ettiği renklerden biridir. Bu renk pek çok abiye modeli bulunmaktadır. Sezonda kendini gösteren modellerden biri volan etek, parlak kumaş, zümrüt yeşili tesettür abiye modelidir. Bu abiye modelinde eteğin kabarık ve parlak kumaş olması abiyeyi şık kılan detaylardan biridir. Aynı zamanda belindeki taşlı kemer de abiyeye asillik katan bir diğer detaydır.

Kolları uzun taşlı olan abiye modellerinde zümrüt yeşili tercihinde bulunacak olan hanımlar için A kesim abiyeler yer almaktadır. A kesim abiyeler kişinin olduğundan daha zayıf gözükmesini sağlayarak asil bir duruş sergilemesine de yardımcı olur. Tesettür abiye modellerinde A kesim, zümrüt yeşil abiyelerin kollarında bulunan küçük parlak taşlar abiyenin öne çıkmasına yardımcı olur. Yeni sezonda bu tarz abiyeler vitrinlerde boy göstermektedir.

Balık Formda Zümrüt Yeşili Abiye Modeli

Zümrüt yeşili bu yıl kendini en net gösteren ve ön plana çıkaran renklerden biridir. Bu rengin sevilmesinin temel nedenlerinden biri asil duruşudur. Zümrüt yeşili renklerinde olan balık formda tesettür abiye modelleri 2020 yılı içerisinde en çok beğenilerek kullanılan abiyelerden biri olacaktır. Bu abiye modellerinde belinde bulunan kalın kuşak ve arkasının kurdele detaylı olması, abiyenin gösterişini tamamlamasına yardımcı olmaktadır.

Bu abiye modellerinde etek uçlarının volanlı olmasına da özellikle dikkat edilir. Pek çok tasarımlar görülmeyen bu detay zümrüt yeşili balık formunda tasarlanan abiyelerde görülmektedir. Etek uçlarında bulunan ince taşlar ve altın sarısı işlemeler, abiyeye gösterişin yanı sıra hareket katan detaylardır.

Uçuş Uçuş Etekli Tesettür Abiye Modeli

Her sezon beğenilerek tercih edilen abiye modellerinden biri uçuş uçuş etekleri bulunan tesettür abiyelerdir. Bu abiyelerin beğenilmesinde teeğin tül detaylarının katkısı oldukça büyüktür. Etek ve kol kısımlarında bulunan tüller, abiyenin gösterişli olmasına yardımcı olur. Aynı zamanda pek çok genç hanımın da ilgi odağına girmektedir. Özellikle zümrüt yeşili modasına ayak uydurmak isteyen hanımlar bu tarz abiyelere sıkça yönelmektedir. Bu abiyelerin üst beden kısımlarının da tamamının taş işlemeli olması abiyeyi farklı bir çizgiye ulaştırmaktadır.

Bir cevap yazın