Zevkinize Ve Bütçenize Uygun Yeni Tesettür Kıyafetler

Bahar ve yaz günlerinin gelmesiyle birlikte, gardıroplarını yenilemek isteyen bayanların alışveriş tutkuları arttı demek doğru olacaktır. Tesettür giyinmeyi tercih eden bayanlar, özellikle elbise, tunik, ferace tasarımları daha çok kullanmaktadırlar. Yeni sezonda gardıroplarınızı yenilemek istiyorsanız, her bedene uygun kreasyonları bulabileceğiniz Moda Selvim’de, zevkinize ve bütçenize uygun birçok ürünü bulabilirsiniz. Moda tasarımcılarının oluşturdukları kreasyonlarda yeni sezon tesettür giyimde neler moda olacak, hangi renkler modaya yansıdı, isterseniz yazımıza bir göz atabilirsiniz…

 

 Yaz Aylarının Kurtarıcı Kıyafeti; Feraceler

 

Yaz aylarında tesettür giyinen bayanların tercih ettikleri kıyafetlerden biri de feracedir. İnce kumaştan üretilen, sıcak havalarda serin tutan ve şık tasarımlarla yeni sezon tesettür ferace modellerini Moda Selvim’de bulabilirsiniz. Ferace modellerini renk seçeneği olarak pastel tonlarda bulabilirsiniz. Tasarım olarak özellikle arkadan pileli ve omuzları vatkalı feraceler, yeni sezon tesettür ferace tasarımlar arasında yer almaktadır.

 

 Geometrik Desenlerin ve Çiçeklerin Buluştuğu Elbiseler

 

Bayanların vazgeçilmez kıyafetlerinden elbiseler, bu sezon da yeni tasarımlarla vitrinleri süslemektedir. Genellikle kumaş desenleri olarak tek konsept tasarımlar üretilmektedir. Ancak Moda Selvim’de yer alan tasarımlarda, geometrik ve çiçek desenli kumaşların harmanlandığı yeni sezon tesettür elbiseleri bulabilmeniz mümkün.

 

 Tesettür Tuniklerde Yeni Sezon Tasarımlar

 

Tesettür giyinen bayanların en çok tercih kıyafetlerden biri de tuniklerdir. Kombinlenmesi kolay olan tunik tasarımlar, özellikle pantolonlarla giyilmektedir. Özellikle şifon kumaştan üretilen modeller, yeni sezon tesettür tuniklerde göz çarpmaktadır. Sıcak yaz aylarında şifon tunikleri, beyaz pantolonlarla kombinleyebilirsiniz. Siz de tril tril duran ve zarafet katan şifondan vazgeçemeyenlerdenseniz, Moda Selvim’de yer alan tasarımları mutlaka görmenizi tavsiye ederiz. Tesettür tunik modellerinde yaz sezonuna uygun canlı renkleri ve pastel tonlarda yer alan tasarımlardan, zevkinize uygun olanı terci edebilirsiniz.

 

 Baskılı Tesettür Elbise Modelleri

 

Tesettür elbise tasarımlarında en çok kullanılan detaylar arasında baskılar yer almaktadır. Özel davetlerinizde, düğün, nişan ve organizasyonlarda baskılı tesettür elbise modellerini tercih edebilirsiniz. Giyeceğiniz ortamda şıklığınıza şıklık katacak olan baskılı tesettür elbise tasarımlarında her bedene uygun elbiseyi bulabilmeniz mümkündür. Renk seçenekleri arasında; siyah, mürdüm, lacivert, bordo, haki yeşili ve mor yer almaktadır.

 

Bir cevap yazın