Zengin Detaylara Sahip Klasik Tesettür Giyim

klasik tesettür giyimKlasik tesettür giyim noktasında yelpaze oldukça geniştir. Binlerce çeşit dış giyim seçenekleri, elbiseler etekler, kaplar ve sayılamayacak onlarca parça ile belli bir portre çizmek ebetteki zordur. Ancak stil sahibi bir kadın hangi ortamda nasıl bir tarza sahip olmalı? Bu nokta moda dünyasında önemli sorulardan biridir. Moda tasarımcıların uzun uzun konuşup üzerine makaleler yazdığı klasik tesettür giyim nerelerde kendini göstermeli ve nasıl kombin edilmeli?

 

 Klasik Tesettür Giyimin Kuralları

 

Klasik tesettür giyim genellikle ofis ortamında, sade bir nikahta, iş görüşmesinde ya da önemli bir iş yemeğinde oldukça zengin güzellikler sunan seçenekler arasında sayılmaktadır. Ancak bir sokak modasında rüzgarını çok fazla estirmiyor. Özellikle rahatından ödün vermeyen kadınların şıklığına dikkat ettiği yerlerde tercih ettiği çizgi olduğunu söylemek mümkündür. Özellikle gidilen mekanda giyilen boru paça pantolonlar, kalem etekler ve üzerine giyilen ince gömlekler klasik giyimin birer parçasıdır. Genellikle zarif elbiseler de buna eşlik etmeyi başarmaktadır. Bazen dış giyim önerileriyle de klasik havayı yakalamak mümkündür. Her ortamda olmasa da asalet ve ciddiyet isteyen mekanlarda klasik giyim kendini hissettirmektedir.

 

 Klasik Tesettür Giyimde Aksesuar Şıklığı

 

Kombin önerilerinde en güzel parçalardan biri olan aksesuarlar, klasik tesettür giyim seçeneklerinde de vazgeçilmezdir. Ancak daha sade detaylar sunan ve zarafeti ile dikkatleri çeken modellerin tercih edilmesi ayrı bir zevk ve hava katacaktır. Kalem etek ve gömlek üzerine şık bir uzun kolye kullanmak ya da bir kemerle desteklemek o kombini zenginleştirmektedir. Ancak abartıya kaçan aksesuar seçenekleri kombinin dikkat çekici şıklığına gölge olmaktan başka bir işe yaramayacaktır. Klasik giyimde aksesuar seçimi de önem taşımakta ve doğru seçimler stilinizi kurtarmaktadır.

 

 Bluz Gömlekle Gelen Şıklık

 

Tesettür modasında en klasik takımlardan birisi de hiç şüphesiz ki bluz gömlek kombini olarak kabul ediliyor. Moda severler tarafından her sezon merakla takip edilen bluz gömlek takımları her yıl kendini yenilemeye devam ediyor. Özellikle bu sezon dikkatlerden kaçmayan kemerli geniş eteklerle kombin edilen geniş kesim bluzlar dikkate şayan bir şıklık katıyor. Ayrıca tesettürün bilinen ilk ve en önemli klasiklerinden biri olduğu da inkar edilemez bir gerçektir.

Bir cevap yazın