Zarifliği Ortaya Çıkaran Tunik Modelleri

 

Her bayanın gardırobunda bulunan tunik modelleri farklı kesimlerle ve ayrıntılarla bu yıl da dikkat çekiyor. Bayanlar tarafında merakla beklenen tunik seçenekleri, bu yıl ciddi anlamda büyük ilgi gördü. Tarzı yansıtan modern tunik seçenekler bu yaz oldukça trend.

 

Klasik Tunik Modelleri

 

Gündelik hayatta her bayanın kendine özgü bir tarzı vardır. Tunik modelleri bu tarzları kolaylıkla yansıtabilir. Lazer kesimli tunikler oldukça zarif ve kullanışlıdır. Bu detay sayesinde sade bir kombin bile çok şık görünebilir. Etek kısmı dantelli olan tunik seçenekleri oldukça klasik bir görüntü veriyor. Özel günlerde ve günlük hayatta bu tunik modeli rahatlıkla tercih edilebilir. Fularlı, önü kısa arkası uzun tunik modelleri bu sezonda öne çıkıyor. Bu hareketli ayrıntılar kombin sade olmasına rağmen oldukça stil gösteriyor. Bazen sade kombin oluşturmak, şıklığı ve zarafeti daha da ön plana çıkarıyor. Özellikle de tesettür kombin modellerinde bu detaya dikkat etmek gerekir. Ürünler sade olmasına rağmen kullanılan ayrıntılar, kombine ciddi anlamda bir farklılık yansıtıyor.

 

İkili Takım Seçenekleri

 

Avantajlı parçalar her daim bayanlar tarafından yoğun ilgi görmüştü. Bu yıl ikili tunik modelleri büyük kolaylık sağlıyor. Özellikle tunik ve yelekten oluşan takımlar bayanlara ciddi anlamda kolaylık sağlıyor. Bu ikili takımla birlikte klasik bir pantolon ideal olacaktır. Bu tarz avantajlı takımlar her bayanın elinin altında bulunmalı. Gipür detaylı yelek ve sade renkteki tunik ile ikili takımlar her zaman bayanların şık olmasını garantiler. Kolsuz, uzun yelek ve kolları nakışlı tunik modelinden oluşan takım da çok hoş ve zariftir.

 

Özgün Bir Tarz İçin Tek Bir Tunik Yeter

 

Kendi tarzını yansıtabilen bayanlar özellikle tunik modelleri  arasında seçim yapmaktadır. Çünkü tunik ürünlerinde seçenekler daima geniştir. Gerek asimetrik kesimler, gerek ise ince ayrıntılar tunik ürünlerinin ön plana çıkmasını sağlıyor. Tek bir tunik ile bile çok güçlü kombin oluşturmak mümkün. Çünkü yeni sezon tunik ürünlerinde sade ama çok zarif ayrıntılar göze çarpıyor. Lazer kesimli ayrıntılar bu yıl özellikle sıkça kullanılıyor. Bir diğer ayrıntı ise gipür. Bu yaz tunik seçenekleri çok kullanışlıdır. Tunik ile kullanılabilen dar paçalı, klasik model pantolonlar her zaman bayanların kurtarıcısı olacaktır.

 

Bir cevap yazın