Zarafeti Yansıtan Tesettür Stili Nasıldır?

Zarafet bir kadının ilk önce dış görünüşünde kendini göstermektedir. Bunun için kombinin her parçasını özenle seçmek gerekmektedir. Her mevsim kendi koşullarına uygun olarak kombin yapılmaktadır. Renk ve model seçimi, ayakkabı, çanta, aksesuarlar ve eşarp bir bütün olarak kendimi yansıtmaktadır. Yanlış parça seçimi tüm kombinin değerini düşürmektedir. Sokak stilinde, ofis tarzında farklı kombinler yaratılarak alternatifler oluşturulmaktadır.

 

 Kış Aylarının Gözde Kombinleri Nasıldır?

 

Kış aylarında tesettür giyimde birçok kombin seçeneği bulunmaktadır. Her giyim tarzını yansıtan, farklı zevkleri içinde barındıran tamamlayıcı parçalar yer almaktadır. Tesettür giyim kombin için klasik tarzda bir seçim söz konusu ise kaliteyi yansıtmak çok önemlidir. Kış aylarına uygun olarak polyester, kaşe, kaşmir kumaştan yapılmış pantolonlar bulunmaktadır. Bilekte biten dar kesim zigaret tarzı pantolonlar klasik tarzın zarafeti yansıtan modelleridir. Bunun dışında vücut şeklinde göre bol paça pantolonlarda tesettür kombinlerde yer almaktadır.

 

Üzerine kombinin renk uyumuna göre trikolar kullanılmaktadır. Trikolarda farklı uzunluklar bulunmaktadır. Bluz olarak fularlı olanlar çok şık görünmektedir. Ayrıca volanlı olanlarda bu senenin önde gelen ürünlerindendir. Dar kumaş eteklerle kombin yapılmak üzere önü kısa arkası ise uzun kesim olan bluzlar vardır. İnci detaylara sahip bluzlar gösterişli şekilde görünmektedir. Balık eteklerin kullanıldığı gibi geniş eteklerde kullanılmaktadır.

 

 Spor Tarzda Tesettür Kombin Seçenekleri Nasıldır?

 

Spor tarzda tesettür giyimde gabardin dar paça pantolonlar bu sene favoriler arasındadır. İndigo, koyu vizon, haki, lacivert, bordo tesettür giyim kombin renklerindendir. Tunikler ise spor tarzı yansıta en önemli parçalardır. Okul tarzında ve yaşamın her alanında rahat bir kombin sağlamak için uzun tunikler müşterilerin beğenisine sunulmaktadır. Geniş kullanım alanı ile her mevsimde yer bulmaktadır. Eşarplar genelde pantolon rengine uygun olarak seçilmektedir.

 

Kot pantolonlarla her renk eşarp kullanılmaktadır. Büyük çantalar bu senenin trendlerinden olduğundan spor kombinlerde yerini almaktadır. Kış aylarında spor tesettür kombinlerinde dış giyim olarak gabardin kapüşonlu kabanlar kullanılmaktadır. Uzun boyu ve büyük cepleri ile rahat ve kullanışlı olan bu kabanlar tesettür giyim tarzına oldukça uygundur. Renk çeşitliliği geniş olduğu için her zevke uyan model bulunmaktadır.

 

Bir cevap yazın