Zarafeti Yansıtan Ferace Modelleri

 

C.M.N - Selen Düğmeli Kot Elbise Ferace MSW8052 Açık Kot (1)Eski zamandan beri ferace ürünleri tesettür giyiminde kullanılmıştır. Günümüzde halen bu ürünler tesettürlü bayanlar tarafından sık sık tercih ediliyor. Yeni ürünlerde farklı kesimler ve şık detaylar ise büyük ilgi yaratmıştır. Artık düz ve sade feracelerin yerine zarafeti yansıtan ve şıklığı sadeliği bir arada sunan ürünler bulunmaktadır. Sunulan feraceler özellikle bayanlar için büyük avantaj sağlıyor. Çünkü feraceler dış giyim ürünlerinden bir tanesidir. Kombinlerde özellikle tek bir parça ile şıklığı ve stili yansıtmak zordur. Oysa tasarlanan feraceler günümüzde tek başında bir yıldız parça olmayı başarmıştır.

 

Kalitesi, detayları ve renkli seçenekleri ile tesettür giyiminde önemli bir yere sahip olmayı da devam ettiriyor. Bir bayan için şıklık her zaman önemlidir. Günlük hayatta da, davetlerde de her bayan kendi stili doğru parçalarla yansıtmak ister. Yeni sezon ferace ürünleri çok geniş ürün yelpazesine sahip olup, fiyatları ile da büyük avantaj sağlıyor. Model olarak özellikle deri, düğme ve fermuar gibi detaylar sıkça kullanılmıştır.

 

Gold fermuar detayının her renk ile olan uyumu da bu modellerle görebilmek mümkün. Öte yandan deri detayı özellikle spor tarzı için daha çok uygun olarak kullanılmıştır. Tesettürlü bayanların her zaman ve her yerde şıklığını kolayca gösterebilecek ürünler güçlü tasarımlarla sunulmuştur. Yeni modellerde seyyar kürk detayı dikkat çekiyor. Hem zarif hem de şık olan bu modeller aynı zamanda kaliteli kumaştan tasarlanıyor. Fiyonk, kare desenler, kemer gibi detaylar ferace ürünlere trend ve aynı zamanda farklı bir hava katıyor.

 

Tesettür giyim modasında her ürün önemlidir. Özellikle desenler ve renk seçenekleri oldukça çoktur. Koyu renklerin yanı sıra, kırmızı, bordo, lacivert, koyu yeşil gibi renklerdeki feraceleri de görmek mümkündür. Kış sezonunda ferace ürünleri daha kalın kumaştan tasarlanıyor. Kalite feraceleri ayıran en önemli faktörlerden bir tanesidir. Alt kısmı düz veya daha bol olan modeller farklı detayla sunulurken, günlük hayatta zarafeti ve şıklığı yansıtmak bu ürünlerle mümkün. Pantolonlarla şık ama sade bir görüntü elde etmeyi sağlayan bu feraceler aynı zamanda kış aylarında soğuktan da koruyacaktır.

Bir cevap yazın