Yesni Sezonda Tesettür Elbiseler Yine Çok Konuşulacak

elbiseTesettür giyinen her kadının dolabının vazgeçilmezini şüphesiz tesettür elbiseler oluşturmaktadır. Rengârenk desen desen tesettür elbiselerden düğün, davet veya günlük kullanım için çeşitli kombinler yapmanız mümkündür. Tesettür elbiselerinizi topuklu ayakkabılar ve stilettolarla kombinlerek düğün ve davetlerde kullanabileceğiniz gibi babet ve düztaban ayakkabılarla günlük olarak da kullanabilirsiniz.

Kış aylarında elbiselerinizin üstüne boyunluk takarak daha stil sahibi bir imaja bürünebilirsiniz. Tesettür elbise kullanım rahatlığı ve kombin kolaylığı açısından tesettürlü hanımlara oldukça yardımcı bir parçadır. Elbiselerinizi yarasa kollu ferace ve tuniklerle kombinleyerek spor ve stil sahibi bir görüntü elde edebilirsiniz. Bu sezon çok konuşulacak olan yarasa kollu ferace ve tuniklerden edinmenizi öneririz.

Fazla kilolarınızdan şikâyetçiyseniz açık renkli, dökümlü ve vücudu saran elbiseleri tercih etmekten kaçınmanızı tavsiye ederiz. Bunun yerine vücudu saran ama yapışmayan, koyu renkli ve boyuna çizgili desenleri tercih ederek olduğunuzdan daha uzun ve ince görünebilirsiniz. Vücut hatlarınızın uygun olması durumunda yarasa kollu elbiseleri de kullanmanızı öneririz. Bu sezonda vitrinlerde yer edinecek yarasa kollu, alaca renkli elbiselerle trend ve modern bir görüntüye kavuşabilirsiniz.

Soğuklardan korunmak ve değişik bir şeyler giymek istiyorsanız boğazlı tesettür elbise kullanmanızı öneririz. Boğazlı tesettür elbisenizin üzerine kolye, kemer gibi aksesuarlar kullanarak elbisenizi zenginleştirebilirsiniz. Bu sezon çok trend olan püsküllü ayakkabılarla veya takılarla kombininizi tamamlayarak modaya ayak uydurabilirsiniz. Tesettür elbiselerinizle yandan ince askılı veya çapraz askılı çantaları kullanabilir veya elde küçük çantalar kullanabilirsiniz. Büyük kol çantaları tesettür elbiseli kombinlere yakışmadığından bunlardan kaçınmanızı öneririz.

Tesettür elbise kullanırken dikkat etmeniz gereken önemli bir hususta ayakkabılardır. Eğer topuklu ayakkabı giyecekseniz elbisenizin topuk boyunu geçtiğinden emin olmalısınız. Elbisenin altından görünen topuklar sizi şık göstermeyeceği gibi çok rüküş görünmenize de neden olacaktır. Şık bir kadın olarak ayrıntıları gözden kaçırmamanızı öneririz. Yün tesettür elbiseler kullanarak salaş, spor ve mistik bir havaya da bürünebilirsiniz.

Tesettür elbiselerinizle sayısız kombin oluşturabilir, istediğiniz her yere uygun bir hale büründürerek her yer de giyebilirsiniz. Ancak elbisenizin üstüne aldığınız pardösü ve feracelerin elbiselerinizin boyundan daha uzun olmasına dikkat etmenizi öneririz.

Bir cevap yazın