Yeşil Tesettür Abiye Modelleri Nasıl Kombinlenir?

 

2017 yaz sezonunda yeşilin her tonunu vitrinlerde ve online alışveriş sitelerinde görmek mümkün olmaktadır. Özellikle tesettür abiye modellerinde yeşilin doğallığının ve cazibesinin kullanılması sayesinde ortaya muhteşem tasarımlar çıkmaktadır. Haki yeşilinden başlamak kaydı ile yeşilin her tonunda tesettür abiye modellerini görmek mümkündür.

 

Desenli giyim tarzının da moda olması sayesinde yeşilin her rengi ile birleşen elbiseler ile özel davetlere katılmak mümkün olmaktadır. 2017 yılının renginin yeşil olarak belirlenmesinin ardından ünlü tasarımcıların koleksiyonlarında bolca yeşil renkte modeller bulunmaktadır. Çok fazla yeşilin tonu bulunduğu için ten renginize en uygun olanı doğru renkler ile kombinlemeniz gerekmektedir. Birçok renk ile uyum sağlayan yeşil tesettür abiye modellerini Modaselvim sitesinden güvenilir bir şekilde satın alabilirsiniz. Yeşilin en güzel tonlarını yansıtan abiye elbise modellerini doğru kombin yaparak davetlerin en şık kadını siz olabilirsiniz.

 

Siyah İle Yeşilin Uyumu

 

Yeşili bütünlemek için kullanılan renkler arasında olan siyah tam anlamı ile bir uyum sergilemektedir. Yeşil bir tesettür abiye elbise tercih ederek katılacağınız düğün için siyah bir şal, siyah bir stiletto, siyah bir portföy çanta tercih edebilirsiniz. Yeşil rengin devri olduğuna göre istediğiniz yeşilin tonunu seçerek dinamik bir kombin yapabilirsiniz.

 

Ekru Ve Yeşilin Uyumu

 

Bahar ve yaz mevsiminde soft renkler ile kombin yapabilmek için ekru rengini yeşil ile kombinleyebilirsiniz. Abiye elbisenizi yeşilin en güzel tonunda seçtikten sonra şalınızı ekru renginde seçmelisiniz. Ekru ayakkabı, çanta ve şal uyumu ile kombininizi tamamlayabilirsiniz.

 

Sarı Ve Yeşilin uyumu

 

Sarı renk özellikle genç tesettürlü bayanların tercihleri arasında olmaktadır. Genç kuşağın canlı renklere daha çok yönelmesi sayesinde farklı tasarımlar ve modeller koleksiyonlarda yerini almaktadır. Size en çok yakışan tonda sarı ve yeşil ile harika ve ışıltılı kombinler yapabilirsiniz.

 

Yeşilin Her Tonu İle Kombin

 

Baştan aşağıya yeşil olmaya ne dersiniz? Birden fazla renk ile uyum sağlayan yeşil rengini sadece kendisini ile kombinleyebilir ve sıra dışı bir tarz oluşturabilirsiniz. Koyu yeşil ile fıstık yeşili tonlarını birlikte kullanabilirsiniz. Oldukça çok iddialı olan fıstık yeşili kombini güzel görünmeniz için yeterli olacaktır.

 

Bir cevap yazın