Yepyeni Tasarımlarıyla Tesettür Tunik Modelleri

ucuz tesettür giyimGünlük hayatta kadınların pantolon ve bluz ile birlikte tercih ettikleri kıyafetlerin başında ucuz tesettür giyim geliyor. Bunun birinci nedenleri arasında bu giysi türünün hem şık hem de rahat olması geliyor. Giydikleri kıyafetlerde estetik ve konforu bir arada görmek isteyen kadınlar için likrasız kot kumaşından imal edilen tesettür tunik modelleri oldukça ilgi çekici geliyor. Kot olması nedeniyle her türlü ayakkabı ve alt giyim ürünü ile birlikte rahatlıkla tercih edilebilecek kot tunikler aynı zamanda yazın terletmeyen kışın da üşütmeyen kumaşı ile birlikte çift yönlü bir giyim kalitesi vaat ediyor.

 

Otuz derecede sıktırma yapmadan makinede yıkanabilen bu tunikler bir kere satın alındıktan sonra uzun yıllar boyunca giyilebilir. Seyyar kolyeli triko tunikler ise özellikle genç bayanların ilgisine mazhar olmuş durumda. Triko kumaştan imal edildiği için serin kış günlerinde dahi tercih edilebilir. Seyyar kolyesi ile birlikte sade ama tam yerinde bir aksesuar – kıyafet kombini oluşturmak da mümkün. Bisiklet yakası olması sayesinde kolyenin ön plana çıkması da ek avantajlar içerisinde gösteriliyor. Bordo, haki ve indigo gibi canlı renklere ev sahipliği yapan seyyar kolyeli tunik modelleri 2018 yılının en çok incelenen ve siparişi verilen ürünleri arasında ilk sıralarda yer alıyor.

 

 Alternatif Beğenilere Uygun Tesettür Tunik Seçenekleri

 

Büyük cepli tesettür tunik modellerini özellikle çanta taşımadan küçük eşyalarını ve cep telefonlarını kıyafetleri aracılığıyla taşımak isteyen kadınlar için ideal ölçülere sahip. Bu cepler oldukça büyük ve derin olduğu için tunik modellerine ayrı bir hava ve enerji katmayı da başarıyor. Büyük cepli triko tuniklerde en göze çarpan renkler siyah, taba ve de mor. Tunik ürünlerini ek olarak bir aksesuar ile birlikte satın almak isteyen kadınlar çiçek kolyeli tunikler de mevcut. Çiçek kolyelerinin pozitif enerjisine ve iddialı görüntülerine hayran olan kadınlar gündelik yaşam içerisinde sade ama şık görünmenin yollarını bu ürünler üzerinden elde edebiliyor. Şeritli ve cepli olan tunik modellerinde ise siyah ve beyaz renklerinin tam uyumu söz konusu. Kırmızı ve mor renkleri ile desteklenen şeritli tunikler alternatif beğenilere uygun görünüyor.