Yeni Ürünlerde En Büyük Özellikleri

 

  Bu yıl sunulan tesettür giyim ürünlerinde çok çeşitli ayrıntılar kullanılmıştır. Bunların başında asimetrik kesimler ve modern çizgiler oldu. Büyük ilgi ve merakla beklenen tesettür ürünleri, bayanların beklentilerinin üzerinde not aldı.

 

YENİ ÜRÜNLER BAYANLARI NASIL ETKİLEDİ?

 

Yeni ürünlerde farklılık her ayrıntıda göze çarpıyor. Öncellikle her yaş grubuna ve her tarza uyumlu olabilecek, çok geniş bir yelpaze bulunmaktadır. Hem özel davetlerde hem de gündelik hayatta bayanlar özgürce kendi stillerini yaratabilecek. Standart kesimler yerine ise bu yıl asimetrik kesimler yerini aldı. Aynı zamanda lazer kesimli ayrıntılar, sade ürünlere çok ciddi anlamda farklılık ve şıklık kattı. Özellikle tesettür tunik ürünlerinde lazer kesimli ayrıntılar sıkça kullanılmıştır. Bu sayede bayanlar her gün farklı ve yeni bir stil oluşturabilir. Modern ve rahat kombin seçenekleri bayanlar için en büyük avantaj olacaktır.

 

BAYANLAR TARZLARINI NASIL YANSITMALI?

 

Geniş yelpaze ile hazırlanıp, sunulan ürünler arasında tercihlerini yapabilir. Özellikle moda sektöründe sadece tek bir trend parça bulunmuyor. Farklı tesettür parçaları bu yılın trend ürünler arasında yerini aldı. Bundan dolayı bayanlar daha çok kendi zevklerine güvenerek tercih yapmalıdır. Klasik tarzı için danteller, lazer kesimli ayrıntılar ve bilek boyu pantolonlar oldukça uygundur. Bu parçaları kullanarak çok şık ve rahat kombin modelleri oluşturulabilir. Bir diğer yandan yeni trend olan tarz ise romantik bir hava. Bunun için pembe, pudra, bebek mavisi gibi renklerdeki bluzlar ve elbiseler tercih edilebilir. Keskin renk ve geçişler bu tarzda kullanılmaz. Spor tarzı ise bayanların kendilerini rahat hissetmeleri açısından avantajlıdır. Özellikle pantolon etek modelleri, bol ve salaş pantolonlar ideal olacaktır.

 

TARZINIZA RENK KATIN

 

Eskiden tesettür ürünleri koyu renklerde iken, bayanlar daha standart görüntü sergiliyordu. Günümüzde tesettür modası ciddi anlamda gelişmeler ve sıçramalar yaşamaya başladı. Çok geniş kitlelere ulaşan bu sektör, her ayrıntısı ile başarıya ulaşmıştır. Renkler, tarzı belirler. Dolayısı ile tarzınıza renk katmak istiyorsanız, biraz cesaretinizi işin içine katmanız gerekir. Çok farklı bir renk yelpazesi tesettür modasında dikkat çekiyor. Akla gelebilecek her renk ve tonu bu sektörde kullanılmaktadır. Dolayısı ile standart ve kuralcı renk uyumların dışına çıkmak daha özgün bir tarz yaratmak için doğru bir adım olacaktır.

 

Bir cevap yazın