Yeni Tesettür Giyim Modası Nedir?

Çoğu hanımın tercih ettiği kıyafet parçalarından biri olan tesettür ürünler farklı zamanlarda farklı şekillerde vitrinlerde yerini almaktadır. Bu tesettür kıyafetler arasında tunik, kap, kaban, panço, elbise, abiye, etek, ceket ve pantolon modellerinde günümüz modasını yansıtacak parçalar seçilmektedir. Modanın bu kadar yakından takip edilmesi hanımların günlük hayatta ve çeşitli davetlerde daha özenli giyinmesini sağlamaktadır.

 

           Tesettür giyim modasında bu sezon desenli parçalar göz kamaştırmaktadır. Bu desenli parçalar arasında kamuflaj tarz parçalar daha sert ve keskin bir görünüm elde etmenizi sağlayacaktır. Özellikle kamuflaj ceketler sezonun trend parçaları arasında kendini göstermektedir. Bu kamuflaj parçalar ile kombin yaparken sezonun diğer öne çıkan parçalarını kullanabilirsiniz. Fakat diğer parça seçimlerini sade olarak tercih etmeniz, desenli parçanızı öne çıkarmak için önemli olacaktır.

 

 Tesettür Giyimde Osmanlı Tarz Modası Nedir?

 

Hanımlar için farklı tarzı yansıtan moda parçalar daha çok dikkat ve beğeni toplamaktadır. Son zamanların en çok tercih edilen parçalarından olan Osmanlı desenli ve figürlü kıyafetler hem günlük kullanım için hem de davetler için özenle kombin yapmanızı sağlayacaktır. Bu tarz kıyafetleri aksesuar seçimleriniz ile canlandırabilirsiniz. Aynı zamanda sade renkte uzun bol pantolon ya da kalem etekler ile bu desenleri bir araya getirerek kendi tarzınızı yansıtabilirsiniz. Bu tarz Osmanlı desenleri olan kıyafetlerde dikkat edilmesi gerekilen bir diğer özellik ise şal ya da eşarp seçimi ile bağlanma stilidir. Osmanlı desenleri bulunan elbisenizin üzerine farklı bir şal bağlama modeli ile tam anlamıyla dönem kadını olabilirsiniz.

 

 Tesettür Giyim Modasının Sonbahar Parçaları Nelerdir?

 

Sonbahar ile kış sezonunda çıkan parçalar adeta sezon boyunca en çok tercih edilen modeller arasına girmektedir. Bu parçalar arasında koyu renkli kazaklara verilen salaş görüntüde hem doğru kombin yapmanızı hem de farklı bir tarzı yansıtmanızı sağlamaktadır. Sonbaharın bir diğer parçaları arasında olan yün kalem etekler de uzun postallar ile kombinlenebilmektedir. Sezonun olmazsa olmaz parçaları arasında ise renkli boyunluk ve atkılar yer almaktadır. Kombinize uygun renklerde seçeceğiniz boyunluklar ile sonbahar havasını sokağa taşıyabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın