Yeni Sezonun En Trend Parçalar Hangileri?

Tesettür sektörü ne kadar geniş olursa olsun bazı parçalar daha da öne çıkmaktadır. Kaliteli ve kullanışlı tesettür parçaları daha fazla avantaj sağlıyor. Pratik kombinler için bu ürünler ideal olacaktır. Yeni sezonda tesettür modası dikkat çekici seçeneklerle karşımıza çıkıyor. Üstelik bu yeni ürünleri uygun fiyat seçenekleri ile satın almak da mümkün.

Bu Sezon Hangi Parçalar Öne Çıkıyor?

Yeni sezonda yepyeni tasarım ürünleri bayanların beğenisine sunuldu. Farklı renkler, değişik detaylar ve kesimler ürünlerin seçeneklerini de arttırmıştır. Ürünler her yaş bayanlara hitap ederken, rahatlığı da sunmaktadır. Bu sezonda elbise ürünlerinde yaprak desenleri görmek mümkündür.

Birkaç farklı renk seçeneği ile hazırlanan bu elbise modeli her bayana hitap edecek tarzda. Hem bol kesimli olması hem de çok şık durması sayesinde kombin edilmesi de kolaydır. Yeni sezonun en gözde parçalardan bir tanesi tesettür takımları oluyor.

Bu yeni sezon tesettür modasında takımlar değişik modeller ile üretilmiştir. Günlük hayatta takımları kullanmak ciddi zaman kaybını önleyecektir. Çok rahat ve şık olan bu takımlar farklı renk seçenekleri ile üretilmiştir. Zarif ve ince detayları sevenler için, nakış detaylı belden bağlamalı elbise modelleri de bulunmaktadır. Bu sezonda sade parçalarda küçük detayları görmek mümkündür.

Sezonun En Trend Renkleri Hangisi?

Hazırlanan yeni sezon tesettür modasında bazı renkler daha öne çıkmaktadır. Tesettür modasında her zaman revaçta olan renk siyah ve lacivert olmuştur. Ancak bahar ve yaz sezonunda canlı desenler de genelde çok seviliyor. Gül ve yaprak desenleri tesettür kıyafetlerine çok yakışmaktadır.

Aynı zamanda özellikle abiye elbiselerde gülkurusu rengi ön plandadır. Zümrüt ve bordo rengi klasik ürünlerde daha çok tercih ediliyor. Taba, haki, indigo renkleri ise tesettür modasında sıkça kullanılmaktadır. Takım modellerinde iki renk uyumlu bir şekilde kullanılıyor. Siyah ve lacivert, taba ve siyah gibi ikili renkleri görmek mümkündür.

Kombin edilen parçalarda desen ve renk uyumuna özellikle dikkat etmek gerekir. Eşarp ile kıyafetim uyumu doğru olmalıdır. Çok karışık parçaları bir arada kullanmak doğru olmayacaktır. Yeni sezon ürünlerde çok özel ve kullanışlı kesimler de söz konusudur.

Moda Selvim ürünleri hakkında daha fazla bilgi almak ve geniş ürün yelpazemize göz atmak isterseniz https://www.modaselvim.com/2023-ilkbahar-yazz adresine bakabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın