Yeni Sezonun En Dikkat Çeken Tunik Modelleri Nelerdir?

Yeni sezonu takip eden pek çok hanım, modayı kendi tarzı ile birleştirmektedir. Her bakımdan şık görünen parçaları satın almak isteyen kişiler sitemizin yeni sezon tesettür giyim ürün kategorisini incelemektedir. Yeni sezon tesettür tunik modelleri sezona şıklık katan parçalardan oluşmaktadır. Dik yaka şeklinde tasarlanan tunik modellerinde bu sezon kırmızı ve turuncu renkleri hakimdir. Kollarının bedene tam oturması ve tuniğin salaş kesim olması, bu tarz parçalar ile kombin seçeneğini arttırmaktadır.

https://www.modaselvim.com/

Yeni Sezon Tesettür Tunik Renkleri

Yeni sezon ürünleri arasında üst giyim kategorisinin en sık tercih edilen parçası tunik, farklı renk seçenekleri ile adeta modaya yön vermektedir. Moda konusunda kendisini geliştirmiş ve bir tarz yaratmış olan hanımlar, yeni sezonun en beğenilen parçalarından tunik modellerini de kendi tarzı ile uyumlu hale getirmektedir. Bu tunik modellerinde geniş renk seçeneği bulunmaktadır. Kahve tonlarının sıklıkla tercih edilmesinin yanı sıra, kırmızı, hardal sarısı, turuncu, siyah, bej, kırık beyaz, zümrüt yeşili gibi renkler sezonu hareketli hale getirmektedir.

Yeni Sezon Tunik Modelleri ve Detayları Nelerdir?

Sezona yön veren tunik modelleri ve detayları, hanımların kombin seçeneklerini arttırmaktadır. Yuvarlak yaka şeklinde tasarlanan tunik modellerinin yaka kısmından aşağı doğru inen işleme detayları bu sezonun en can acılı parçalarından biridir. Özellikle bu işleme detaylarının kol kısımlarında da devam etmesi modeli şık bir havaya sokmaktadır. Tunik modellerinin salaş kesim şeklinde tasarlanması, beline kemer takılmasını sağlamaktadır. Böylelikle sade tunik modelleri daha hareketli ve farklı bir tarza bürünmektedir.

Yeni Sezonun Modasına Uygun Tunik Modelleri İle Kombin Oluşturma

Yeni sezon tunik modelleri ile kombin oluşturmak isteyen kişiler kahve tonlarında tasarlanan beli kuşaklı, yarasa kol tunikleri tercih etmektedir. Bu tuniğin altına siyah ya da aynı kahve tonlarında kalem etek tercihi, modern bir görünüm elde edilmesini sağlayacaktır. Aynı zamanda eşarp seçimlerinde desenli ve daha hareketli bir parça seçen kişiler kombini sezona uygun hale getirecektir. Son moda botlarından biri olan siyah renk kısa topuklu botlar ise bu kombinin daha net gözükmesine yardımcı olacaktır.

 

Bir cevap yazın