Yeni Sezonun Abiye Modelleri

tesettür abiyeNişan ve düğün törenleri sezonunun açılmasıyla birlikte tesettür abiye modellerindeki çeşitlilikte yine bu doğrultuda bir artış gözlenmektedir. Özellikle kadınların alışveriş listesi oluşturmaya başladıklarında ilk sıraya koymuş oldukları tesettür abiye çeşitleri her yıl olduğu gibi yine bu yıl da kendine özgü olan tarzlarını yansıtan modellerle birlikte göz doldurmaya devam etmektedir. Yeni yılda göz dolduran bu türlerin başında ise gipürlü modeller gelmektedir. Her kadının dolabında kesinlikle yer alması gereken bu model özel organizasyonların bu yıl en çok aranan modelidir.

 

İnci detaylarla birlikte desteklenmekte olan bu tesettür abiye modelleri hem klasik çizgisinden hem de sadelikten ödün vermeden tüm kadın müşteriler için en ideal estetik model olarak görülmektedir. Krep bir şifon kumaş kullanılarak parlak izlenimler edinmekte olan bu abiye modelleri özellikle nişan ve düğünlerde gösterişli bir görünüm elde etmek isteyen kadınlar için oldukça uygun seçenekler sunmaktadır. Nispeten diğer tesettür elbiselere göre biraz daha pahalı olan abiye türlerinde çoğu firma ve internet sitesi peşin olarak ödeme alabildiği gibi kredi kartına taksit de yapabilmektedir. Bu sebeple fiyatları pahalı olmasından kaynaklı tesettür abiye elbiseye sahip olamayan kadınlar, sağlanmış olan bu kolaylıklar ile istedikleri elbiseyi çok rahat bir şekilde alabilmektedir.

 

  Alternatif Abiye Modelleri

 

Tesettür abiye modelleri arasında pelerinli şifon abiyeler ile inci detaya sahip abiyeler de alternatif olarak görülebilmektedir. İncilerin göz kamaştırmakta olan etkisi, pelerin abiye modelleri ise kendine özgü atmosferi abiyelerde olağanüstü bir güzelliğe yol açmaktadır.

 

Her ne koşulda olursa olsun dantel işlemeli abiye modellerinden ve detaylarından vazgeçemeyen kadınlar için hem modern hem de klasik versiyonları bünyesinde barındıran abiye modelleri de yeni sezonda fark yaratmaya devam ediyor. Gövde kısımlarında bulunan çeşitli işlemeler ile birlikte orijinal haline getirilmiş olan bu ürünler etek kısımlarında yer alan sade çizgiler ile birlikte bütünlüklü bir estetik ölçüyü kadınlara vaat etmektedir. Yeni sezonda abiye modelleri arasında varak desenli gold renge sahip abiyeler ve balık tesettür abiye modelleri de kadınların karşısına ek seçenek olarak bu sezon sunulmaktadır.

 

Bir cevap yazın