Yeni Sezonda Yeni Tasarımlar

Her sezon farklı tasarımlarla karşımıza çıkan giyim sektörü bu sezonda capcanlı ve hareketli. Renkler, modeller, desenler iç açıcı. Peki bu sezonda neler var? Neler moda? Nerede ne giyilmeli? En çok tercih edileni? Nasıl kombin edilmeli?

Yeni sezon tesettür giyimin en göze çarpan ürünü takımlar. Hem kombin halinde satılması hem de takım olarak uygun fiyata gelmesi ile büyük ilgi görüyor. Üstelik ayrı ayrı parçalar halinde de kullanılabilen takım kıyafetler, mutlaka dolaplarda bulunması gereken kurtarıcı parçalardan. Bir başka yeni sezon modasına değinecek olursak cevap elbiseler olacaktır.

https://www.modaselvim.com/tesettur-giyim

Yeni Sezon Elbiseler

Yaz aylarında uçuş uçuş, kış aylarında triko olarak karşımıza çıkan elbiseler, yeni sezon tesettür giyimde yerini alıyor. Gömlek elbiselerin ilgi gördüğü bu sezonda, kumaş yapısı itibari ile de rahatlık sağlıyor. Ayrıca çiçek desenleri ve benekli modeller de yine çok moda.

Yeni Sezon Tunikler

Kot ya da kumaş pantolon, üzerine tercih edilen tunikler, eteklerle de rahatlıkla kullanım sağladığı için tesettürlü hanımların vazgeçilmezi. Yeni sezonda daha enerjik bir görüntü isteyenler için tavsiyemiz kot tunikler. Beyaz kotlarla kombinleyerek her yere gidebilirsiniz.

Spor penye tunikler ise yaz aylarının anahtar parçası. Farklı olmayı sevenler için önerimiz de asimetrik kesime sahip bir kaç renk tonunun kullanıldığı tunikler.

Yeni Sezon Ferace

Elbise olarak da tercih edilen feraceler, klasik ve spor olarak iki kategoriye ayrılmaktadır. Spor modeller giy çık şeklindeyken klasik modeller daha özel zamanlar da tercih edilmektedir. Bol kesim yapılarıyla hatlarınızı en güzel şekilde kapatır. Tesettürlü hanımların dış giyimde tercih edeceği feraceler, ince yapısıyla satın alınırken dikkat isteyen bir üründür. Özel kumaşların tercih edilmesi feracenin daha kaliteli görünmesini sağlamaktadır.

Yeni sezonun trendlerine bakacak olursak cepli ve kuşaklı modeller tercihlerde birinci sırasında. Fermuarlı spor modellerde ikinci sırada diyebiliriz.

Ayrıca iki renkli modeller de yine tercihler arasında. Spor detay sevenler için de kapüşonlu modelleri önerebiliriz. Renk olarak sezonun trendi kot renkleri ve gri tonları. Klasik kombinlerde payet detayları, nakış işlemeler ışıl ışıl oluşları ile özel günler için birebir.

 

Bir cevap yazın