Yeni Sezonda Trend Elbise Modelleri Neler ?

 

Tesettür modasında özellikle elbiseler bayanların ilk tercihi oluyor. Özellikle de klasik giyinmeyi seven bayanlar, özel günlerde şıklığı yansıtmak isteyenler tercihlerini elbise modellerinden yana yapmaktadırlar. Yeni sezon elbise modelleri şık kesimi, zarif detayları sayesinde kısa sürede ilgi odağı olmayı başarmıştır.

 

YENİ SEZON ELBİSE MODELLERİ

 

Yeni sezonda tesettür elbise modelleri oldukça güçlü detaylarla tamamlanmıştır. Kumaşlar, renkler ve kullanılan ufak tefek detaylar genel olarak elbiselerin şık olmasını sağlıyor. İşlemeler, tesettür elbise modellerinde olmazsa olmazıdır. Bu detay elbisenin kullanışlı ve zarif bir görüntü vermesine neden oluyor. Bu tarz elbiseyi özel günlerde ve davetlerde tercih etmek mümkün. Zarif ve şık kesimi sayesinde bu elbise her bayana uyum sağlayabilir.

Dantel işlemleri ve kuyruk bulunan elbise modelleri de yeni sezon ürünler arasındadır. Bu tür elbise modelleri bayanların şıklığını kolaylıkla yansıtabilir. Dantel işleme detayı elbiselere çok fazla yakışmaktadır.

 

Balık elbise modellerini de unutmamak gerekir. Özellikle bu modellerde şifon kuyruk detayı elbiseye bambaşka bir hava katmaktadır. Günlük elbise modellerinde ise boydan düğmeli, kemerli ve güpür detaylı boncuklu ürün oldukça kullanışlıdır. Hem şık hem de rahat bir görüntü sunmaktadır. Kendinden örgü kemer bulunan elbise modeli de günlük kombin modelleri için uygundur.

 

MODA RENKLER ŞIKLIĞI KOLAYLAŞTIRIR

 

Yeni sezonda şık olmak için sadece ürün modeli değil, ürünün rengi de önem kazanmıştır. Çünkü tesettür modasında renk seçenekleri geniş bir yelpazeye sahiptir. Siyahtan bordoya, hakiden hardal rengine kadar elbise modellerinde geniş seçenekler var. Bu yüzden şıklık sadece ürünleri doğru kombin etmek değil, aralarındaki renk uyumunu da gerektirir. Yeni sezonda şıklığı yakalamak artık zor değil. Özellikle yeni sezon ürünlerinde yapılan indirim ve kampanyalar bayanlar büyük bir avantaj da sağlıyor. Yapılan %45 varan indirimler kaliteli ve yeni sezon ürünlerine sahip olmayı kolaylaştırıyor.

 

Elbiseler hem günlük kombin modellerinde hem de özel günlerde kullanılmaktadır. Tesettür elbiselerinde her zaman sade bir şıklık esintileri de ürünlerde yansımaktadır. Bu sayede sade ve kullanışlı bir elbise modeli bile kullanılan detaylar sayesinde şık ve daha farklı olabilir. Özellikle de dantel işlemler, boncuk gibi detaylar klasik ve abiye elbise modellerinde kullanılmaktadır.

 

Bir cevap yazın