Yeni Sezonda Tesettür Eşofman Modelleri

Yeni sezon tesettür eşofman takımları hem spor yaparken rahatlıkla kullanabileceğiniz hem de arkadaşlarınızla yemeğe ya da kahvaltıya giderken giyebileceğiniz modellerden oluşmaktadır. Bu açıdan, oldukça şık takımların yanı sıra süs ve detay olarak da ön plana çıkan modeller yeni sezonda yerini almıştır. Bayanların spor yaparken bile şık olma tutkusu yeni sezon tesettür eşofman takımlarına yansıyarak, üreticiler tarafından tercih edilecek modellerin piyasaya sürülmesini sağlamıştır. Modacıların da dikkate aldığı yeni sezon ürünler hem modanın etkisi ile hem de tercih edilme sebepleri ile oldukça şık ve dikkat çekici modeller haline gelmiştir. Tekstil sektöründeki hızlı gelişim ile birlikte model ve renk olgusu da oldukça farklı şekilde değişmiştir.

 

 Kişiye Uygun Eşofman Takımı Nasıl Seçilir?

 

            Kişiye uygun eşofman takımı seçiminde dikkate alınması gereken unsur kişinin beden ölçüleridir. Çünkü bir eşofman takımı rahatlık sunması gerektiği için öncelikle konfor ve kişinin rahat hareket edebilmesini sağlayıcı nitelikte olmalıdır. Bu açıdan, eşofman takımında kişinin beden ölçüleri dikkate alınmalıdır. Tesettür eşofman modelleri de normal kıyafetlere göre biraz daha bol üretildiği için kişinin normal bedenleri ile oldukça iyi bir uyum sağlamaktadır. Bu nedenle, eşofman takımı ne çok bol ne de çok dar seçilmelidir. Eşofman takımının ne amaçla kullanılacağı da oldukça önemlidir. Spor yapmak için eşofman takımı tercih ediliyorsa, daha sade ve konforlu takımlar seçilmelidir. Fakat günlük gezintilerde kullanılacak yoğun spora dayanmayan aktivitelerde tercih edilecekse biraz daha detaylı ve görsel olarak şık takımları kullanabilirsiniz.

 

 Eşofman Takımının Özellikleri Nasıl Olmalıdır?

 

            Eşofman takımı her şeyden önce kullanım amacına hizmet etmelidir. Yani, kesinlikle kişinin konforunu ve rahat hareket edebilmesini sağlamalıdır. Yapı olarak biraz bol kumaştan üretilerek, kişinin kas ve dokularına baskı uygulamamalıdır. Tesettür eşofman takımları vücudun tamamını örter nitelikte olduğu için kesinlikle pamuklu, terletmeyen kumaştan üretilmelidir. Kumaş, vücut ısısını dışarı vermemeli, soğuğu da geçirmeyecek bir dokuda olmalıdır. Ayrıca, ön ya da yandan fermuar gibi kolay açılıp, kapanabilen bir yapısı olursa kullanım açısından da kişiye pratiklik sağlayabilir. Tüm bu kullanım rahatlığı, eşofman takımlarının bayanlar için günlük olarak da tercih edilmesini sağlamaktadır.

 

Bir cevap yazın