Yeni Sezon Yeni Tasarım Abiyeler!

Tesettür kıyafette şıklığı elde etmek için abiye tesettür tasarımları istenmektedir. Her biri birbirinden farklı tesettür elbiseler arasında gösterişli, parlak ve dikkat çeken abiyeler dikkat çekmektedir. Gün ve özel davetlerde özenle işlenmiş tasarım harikaları abiyeler kadınlar tarafından çok seçilen kıyafetler arasında yerini almaktadır. Tesettür abiyeler gösterişli olduğu kadar aynı zamanda rahat olup konforu size yasatacaktır. Her bir abiye en kaliteli kumaşlardan ve tasarımcıların özel tasarımlarıyla oluşturulmaktadır. En çok göze çarpan abiye modelleri ise kol ve bilek kısımları işlemelerden oluşan dantelli ya da işlemeli elbiselerdir. Tek rengin sadeliği eşliğinde fırfırın hareketlendirdiği abiyelerde en şık tasarımlar içerisinde yer almaktadır.

Tesettür Abiye

Size özel modeller ile capcanlı ve işlemeli abiye tasarımları kadınların en fazla göz önünde bulundurduğu kıyafetler arasında yerini koruyor. Tesettür abiyeler sade ve şık olduğu kadar aynı zamanda konforlu olup sizi bu bütünlüğün içerisinde olduğunuzdan daha rahat hissettirecektir. Artık her kıyafet modeli için o ürüne özel kaliteli kumaşlar ile kıyafetler oluşturulmaktadır. Popüler tercihler arasında halen yerini korumakta olan abiye kıyafet modelleri en güzel ve farklı seçenekleri ile Moda Selvim’de.

Zarafet ve Şıklık Sadece Bu Abiyelerde!

İşlemeli, tüllü, fırfırlı, sade renkler yahut daha farklı canlı renkleriyle abiyeler Moda Selvimde. Her yasa uygun abiye modellerini sitemizde bulabilirsiniz. Etek kısımları daha canlı ve gösterişli bol gözüken abiyeleri özellikle büyük beden kadınların tercihine sunulmuştur. Bu model abiyelerle olduğunuzdan daha zayıf gözükeceksiniz. Günümüzde kul rengi ve mavinin daha çok kullanıldığı abiye modelleri tercih edilmektedir. Belden daraltılmış, kemerli abiyeler de gözde secimler arasında yer almaktadır.

Tesettür Abiye Modelleri

Kol kısımlarında payet girişleri bulunan abiyeler daha çok düğün ve nişanlarda tercih edilen modeller arasında yer almaktadır. Kol kısımları ve elbise kısımları birbirinden farklı renklerde tasarlanmış abiye elbiseler de yelek efekti verilerek farklı bir tasarım yakalanmaya çalışılmıştır. Capcanlı, iç açan renkler ile siz de farkındalığınızı ortaya koyabilirsiniz. Farklı tasarım ve iddialı renklerle sizi Moda Selvim yeni sezon abiye modellerine bekliyoruz.

 

Bir cevap yazın