Yeni Sezon Tesettür

Tesettür giyim tarzını benimsemiş olmak sizi hayal kırıklığına uğratmasın. Alanında uzman tasarımcılar tarafından düzenli olarak modaya uygun tasarımlar ile, çeşit çeşit modeller ve renk renk kıyafetler ile her sezon farklı ürünler siz değerli tüketiciler için üretilmektedir. Bu alanda da çok başarılı tasarımlar yapılmakta ve sizin ayrıcalıklı müşteriler olmanızı sağlayan ürünler ortaya çıkarılmaktadır. Tesettür giyim tarzını benimsemiş biri olarak siz inancınız ile şıklığı birleştiren bu harika ürünler ile kendinizi daha mutlu, daha özgüven sahibi ve daha muktedir hissedeceksiniz.

Yeni Sezon Ürünler

Her sezon olduğu gibi bu sezon da yeni sezon tesettür kıyafetleri satışa sunulmuştur. Yeni sezon tesettür kıyafetleri arasında birbirinden güzel etekler, desen desen çeşitleriyle takımlar, nakış detaylı renk renk feraceler sizleri bekliyor.

Düğme Detaylı Tesettür Takım

Kahve, siyah, mavi, haki, mor renk çeşitleriyle gönlünüze göre renk seçeneği bulunan düğme detaylı tesettür takım modeli sol omzunda bulunan düğme detayı ile bu senenin en şık ürünlerinden biri. Üstelik modaselvim.com internet sitesi üzerinden indirimden faydalanarak oldukça ekonomik bir fiyata bu ürüne sahip olabilirsiniz.

Nakış Detaylı Ferace

Mor, haki, siyah renk çeşitleriyle dilediğiniz rengi satın alabileceğiniz nakış detaylı feracelerde sırt kısmında ve göğüs hizasında bulunan nakışlar ile harika bir detay ortaya konulmuştur. Estetik açıdan son derece etkileyici olan bu ürün bu sezonun göze çarpan ürünlerinden yalnızca biri.

Kemerli Etek

Antrasit, haki, kiremit, siyah renk çeşitleriyle rengarenk modele sahip olan kemerli etekler üzerinde bulunan düğmeler ve kemeri ile tasarım konusunda karşı konulmaz bir etkiye sahiptir. Kombine uygun renkte bir gömlek ile müthiş uyum sağlayan bu kemerli etekler bu sezon adından bayağı söz ettirecek.

Ceketli İkili Tesettür Takım

Özellikle tesettür giyim tarzına sahip iş kadınlarının tercihi olan ceketli takımlar konusunda indigo, bordo, gül kurusu, siyah ve kiremit renk seçenekleriyle hemen göze batan bu müthiş takımlar tercih edeceğiniz bir eşarp ve ayakkabı ile müthiş uyum sağlamaktadır. Kesim itibariyle şıklığınızı ortaya koyacak olan bu ürünler çanta veya gözlük gibi aksesuarlarla da dikkat çekmeyi başarır.

 

 

 

Bir cevap yazın