Yeni Sezon Tesettür Ürünlerinde Aksesuarlar

Aksesuarlar, çeşitli giysileri elbiseleri ve tunikleri zengin gösteren ve onları biçimsel olarak süsleyen başat süs ürünleri. Bu nedenle yeni sezon tesettür ürünlerine göz atan ve onları kataloglardan inceleyen hanımlar için her sene olduğu gibi bu sene de aksesuarlarda yapılan yenilikler büyük önem kazanıyor. Bazen güzel elbiseler aksesuar olmadığı için ya da yanlış aksesuar seçimi yüzünden boş kalmakta ve istenen etkiyi vermemektedir. Bu nedenle başta elbiseler olmak üzere tüm bluz ve tunik gibi detay içeren ürünleri aksesuarlar ile zenginleştirmek ve daha dolu göstermek her zaman için büyük ehemmiyet taşımaktadır.

 

Aksesuarların başında pamuklu şallar yer alıyor. Bu senenin pamuklu şal ürünlerinde moda renk pembe ve kırmızı gibi zengin renkler. Pamuksu yapısı ile hem kışın olumsuz etkilerine karşı bir önlem oluşturmak hem de boyun bölgesinde bir zarafet nişanesi olarak takılan şallar farklı renk kombinasyonlarını da bünyesinde barındırıyor. Kaşmir eşarplar da yeni sezon tesettür kreasyonlarında hanımların gözdesi durumunda. İsteyenler için desensiz ve desenli gibi iki ayrı kutupta satışa çıkarılıyor. Dijital eşarplar ise günden güne yayılan bir beğeni düzlemi ile birlikte en çok satılan yeni sezon tesettür ürünleri arasında.

 

Dijital baskının tüm zengin içerikleri ile meydana getirilmiş ve özel üretim sınıfında yer alan bu ürünlerde Türk Bayrağı işlemeli modeller bile söz konusu. Gömlek yaka boyunluklar da hanımlar için özel reyonlarda yer alan bir diğer aksesuar. İsteyenler için renkli bir tasarım olan kiraz modelli boyunluklar da ek seçenekler arasında. Hanımların radarında olan ve uygun fiyatları ile herkesin alabileceği bir diğer aksesuar ise eşarp ve şal mıknatısları. Mavi, kırmızı ve yeşil gibi canlı renkler ile üretilen bu ürünlere bronş kaplamalar eşlik ediyor.

 

 Yeni Sezonda Aksesuar Seçerken Dikkat Edilecekler

 

Bu sezonda da hanımlar aksesuar seçerken özellikle renk ve biçim kombinine dikkat etmelidir. Çok fazla cırtlak renkler yerine uyumlu olan ve her kıyafeti zenginleştiren aksesuarlar tercih edilmelidir. Bu kadar çok üretimin ve farklı beğeniler baz alınarak oluşturulan satışların ışığında seçici olmanın faydası bulunmakta.

 

Bir cevap yazın