Yeni Sezon Tesettür Tunik Modelleri

 

C.M.N - Çizgili Cepli Tunik MHR21979-S Bordo (1)Kadın giyimde kullanışlılığı ve rahatlığı ile tesettür giyim trendleri arasında yer etmiş olan tesettür tunik modelleri oldukça dikkat çekmektedir. Pantolonlarla kombinleme rahatlığı bulunan tunikleri renk, desen ve kumaş çeşitliliği ile farklı mekanlara ve tarzlara uygun olarak kullanılabilmektedir. Bu tunik modellerini kullanırken doğru tercihlerde bulunmak önemlidir.

Moda sektörünün biz tesettürlü kadınlara sunduğu yeni sezonda birbirinden hoş ve güzelliklerde tunik modelleri ile özgün tarzlar yaratmaya imkan tanıyor. Sizde 2017 tunik modellerine göz atarak tarzınıza ve bedeninize uygun tunik modelleri ile fark yaratabilirsiniz.

 

 2017 Tunik Modelleri

 

Yeni sezonda tesettür giyime dahil olan tunik modelleri genelde önden kısa arkadan uzun tasarımlarda tunik modelleridir. Farklı renk ve desenlerde olan bu tuniklerde neon renkler ve etnik desenler ve işlemeler göze çarpmaktadır, ortaya koymuş olduğu tesettür tunik modelleri genel olarak önden kısa arkadan uzun tasarımlardan oluşuyor. Sonbahar ve kış mevsimlerinde daha çok siyah ve kahve gibi renkler kullanışlı olsa de neon renk seçenekleri tesettür modasında trend oluşturmaktadır.

 

Tunik modellerinde bir başka alternatif ise desenli tunik modelleridir. Koyu renk tunik üzerinde kırmızı, yeşil ve bordo renklerde işlemelerle farklı bir tarz oluşturmaktadır. Etnik desenli bu tunikleri kullanarak otantik, naif ve geleneksel bir hava yaratabilirsiniz. Etnik desenli bu tunik tasarımlarını daha çok sade ve düz renklerle kullanmaya çalışmalısınız. Böylece tuniğin desenleri daha şık ve özel bir hava yaratacaktır. Etnik desenli tunik kullanırken diğer kıyafetlerin tuniğin önüne geçmesine izin vermemelisiniz aksi takdirde kombininizde bir karmaşıklık yaratabilirsiniz.

 

Yeni sezon tesettür tunik modelleri yalnızca bunlarla da sınırlı değil. Kumaş seçenekleri ile spor ve hareketli kombinlere imkan tanıyan tunikler de mevcut. Kot tunik modelleri hem spor hem de şık bir kullanıma sahip olan tunik modellerindendir. Kış aylarının vazgeçilmezi ise yün tunik modelleri arasındadır. Bu tunik modelleri farklı boylarda ve renklerde seçenekleri ile mevcuttur. Tunikler hem kullanışlılığı hem de eteklere nazaran hareket kolaylığı sağladığı için özellikle tesettürlü genç kadınlar tarafından sıkça tercih edilmektedir. Sizde bu tunik modellerinden kendi beden ölçülerinize ve tarzınıza uygun olanı bulup şık ve zarif kombinler yapabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın