Yeni Sezon Tesettür Tunik Modelleri Hangileridir?

Yeni sezonda tesettür modası farklı renkleri ve çizgileri ile ortaya çıkıyor. Birbirinden tarz tesettür kıyafetlerden kendi zevk ve beğeninize en uygun olanı seçebilirsiniz. Kapalı hanımların şıklığına şıklık katan muhafazakar parçalar yeni sezonda da dikkat çekiyor. Koyu tonlardan çizgili desenlere kadar değişik tasarıma sahip tesettür kıyafetler çok beğeniliyor.

Tesettür tunik tesettür giyim denince ilk akla gelen kıyafetlerden biridir. Gerek farklı renkleri gerek kendine has desenleri ile tunikler diğer tesettür kıyafetlerle kombinlenebiliyor. Bu sezon da özelikle genç tesettür grubunda yer alan spor tunikler popülaritesini koruyor. Denim jean, spor ayakkabı ve spor şal ile harika bir uyum yakalıyor.

Tesettür Tunik Hangi Kıyafetlerle Kombinlenebilir?

Son yıllarda modest giyim tarzında tunikler en fazla satın alınan kıyafetler arasında bulunuyor. Çabasız şıklığın bir ürünü olan giy çık tunikler çok fazla tercih ediliyor. Tunikler her bedene ve tarza hitap ediyor. Ayrıca çok rahat bir şekilde kombinlenebiliyor.

Örneğin, günlük giyim için siyah sade tunik ile birlikte haki bir keten pantolon kullanabilirsiniz. Eğer şık bir davete gidecekseniz abiye koyu füme tuniğin altına beyaz bir kumaş pantolon tercih edebilirsiniz.

Kilolu Hanımlar Hangi Tesettür Tunik Modellerini Tercih Etmelidir?

Tesettür tunik çeşitleri arasında yer alan A kesim tunikler basen bölgesindeki fazlalıkları kapatıyor. Eğer basen bölgesinde sorununuz varsa vücuda oturmayan modellerden yana seçim yapabilirsiniz. Eğer üst kısımda fazlalıklarınız varsa rahat kalıp tunik modellerini tercih edebilirsiniz. Koyu renk tunik modeller daha ince ve zayıf görünmenizi sağlayacaktır.

Tesettür Tuniklerde Hangi Kesim Seçenekleri Yer Alır?

Tesettür tuniklerin kesim ve modelleri oldukça geniştir. Bunlar arasında A kesim tunikler, uzun tunikler, midi tunikler, salaş kesim ve oversize tunikler yer alır. Her birinin renk ve modeli birbirinden farklıdır. Bununla birlikte asimetrik kesim tunikler son zamanların favori parçaları arasındadır. Değişik tarzlara hitap eden tesettür tunik modelleri aranılan şıklığı yakalamayı sağlar.

Mevsime Göre Tercih Edebileceğiniz Tesettür Tunik Modelleri Nelerdir?

Yaz mevsiminde daha çok ince ve terletmeyen pamuklu kumaşa sahip tunikleri tercih edebilirsiniz. İnce gömlek tunikler de yaz sıcaklarında terden korur. Ayrıca ilkbahar ve sonbahar mevsiminde ise mevsimlik giy çık tunikler ile şık bir kombin oluşturabilirsiniz. Kış aylarında ise daha çok kalın ve içi pamuklu tesettür tunikleri kaban, pardösü ve kaplarla giyebilirsiniz.

Moda Selvim ürünleri hakkında daha fazla bilgi almak ve geniş ürün yelpazemize göz atmak isterseniz https://www.modaselvim.com/tunik adresine bakabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın