Yeni Sezon Tesettür Tunik Modelleri

tesettür tunik modelleriKendine ait hoş ve şık havası bulunan tesettür sektöründe her geçen gün yenilikler olmaktadır. Farklı tarz ve kesimleri ile her ortama uyum sağlayan modelleri bulmak mümkün. Gerek yazlık, gerek kışlık modelleri ile her mevsime uygun tesettür tunik farklı renk ve desenleri ile de havanıza hava katacaktır. Klasik modellerin dışında yeni sezon ürünleri ile tesettür sektöründe farklı tarzlara rastlamak mümkün.

 

Eski klasik kesimlerde tesettür tunik denilince, diz altına veya komple uzun düz ve sade modellerden oluşmaktaydı. Son yenilikler ile yenilenen tarzları ile tunikten ötesini yansıtan eşsiz modelleri ile kendi tarzınızı oluşturabilirsiniz. Ayrıca, 38 bedenden başlayarak büyük bedenlere de sahip, istediğiniz tarzdaki modellere ulaşmanız mümkün.

 

 Kendi Tarzınızı Yaratın!

 

 

Tesettür tunik modelleri her ortamın vazgeçilmez giyim tarzlarını yansıtmaktadır. Spor, klasik, abiye tarzlarını bulmamın mümkün olduğu tesettür tunik modelleri ile şıklığınıza şıklık katabilirsiniz. Lazer kesim tekniği ile farklı çizim modellerini bulabileceğiniz ve likralı veya poliskovn kumaşlardan elde edilen ve bedeninize tam oturan modelleri kolaylıkla bulabilirisiniz. Dantel işlemeli, küpürlü, inci ve boncuk işlemeli modellerin yanı sıra sade ve şık hırka görünümünde olan modellerini de tercih edebilirisiniz. İnce ve terletmeyen kumaş yapısı ile sıcak havalarda bunalmadan rahatlıkla giymeniz mümkün. Ayrıca yeni sezon renk ve desen modellerini seçerek yine tarzınıza uygun şık eşarplarla kombin yapabilirsiniz. Yine tarz ve modeline göre, pilise kol, dar kesim ve klasik modellerde hazırlanan tunikleri tercih edebilirisiniz.

 

  Farklı Modeller İle Şıklığınıza Şıklık Katın!

 

           Tesettür tunik her ortamda ağırlığını gösteren yapısı ile tesettür giyimde en çok tercih edilen modeller arasındadır. Model yapısına göre uygun pantolon, etek, eşarp, çanta ve ayakkabı gibi uygun giyim ve aksesuarlarla dilediğiniz gibi kombin yapabilirsiniz. Özel günlerinize, günlük rutin işlerinize uygun klasik ve spor tarzlarda tesettür tunik modelleri ile kendi tarzınızı yaratabilirsiniz. Tesettür tunik modelleri 38 bedenden başlayarak 48 bedene kadar olan modelleri, yeni sezon renk ve şık çizimleri ile her daim tercihinize sunulmaktadır. Birbirinden farklı kesim ve modeller ve değişik aksesuar işlemeleri ile bir tunikten daha fazlasını bulabilirisiniz.

 

 

Bir cevap yazın