Yeni Sezon Tesettür Tunik Kombinleri

Sezonu en göz alıcı parçalarının bir arada toplanması ile birlikte tesettür giyim modasında bir hareket başlamıştır. Yeni sezon trend tunik modelleri ile yapılan pek çok kombin modellerin üzerinde boy göstermektedir. Tesettür tunikler, hanımların en çok kombin yapabildiği ve çeşitlendirebildiği parçalardan biridir. Tuniğin modeline ve havasına göre kombin yapan pek çok hanım, yeni sezon trendlerine uygun şekilde giyinmeye de özen göstermektedir. Yeni sezon tunik kombinlerinde şifon kumaş tunikler bulunmaktadır.

Özellikle üzerinde tül detayının da geçtiği şifon kumaş tunikler pek çok kumaş pantolon ile beraber kombinebilmektedir. Bu tarz tunik ve pantolon kombinleri şık ya da ciddi bir ortama girmek için uygun görünümü yakalamanıza yardımcı olacaktır. Aynı zamanda tuniğin yaka kısmında bulunan küçük kolye detayı da hareketlilik kazandırmaktadır.

Özel Gün Tunik Kombinleri

Yeni sezon tesettür giyimin dikkat çeken parçaları arasında yer alan şifon kumaş tunikler özel günlerin vazgeçilmez parçalarından biri olmaktadır. Şifon kumaştan tasarlanan tuniklerin kol ve yaka kısımlarında bulunan taşlar ise özel günler için yeni sezon tesettür modasında trendleri takip etmeyi sağlamaktadır. Bu tarz şık model tuniklerin altına A kesim kumaş etekler ya da volanlı etek modelleri de oldukça yakışmaktadır. İkili takım kombin oluşturmak isteyen çoğu hanım bu iki parçayı beraber kullanarak oldukça modern bir görünüm kazandırmaktadır.

Her Yaşa Uygun Yeni Sezon Tunik Modelleri

Her yaşa uygun tesettür tunik seçimleri, uzun süreli kullanım için dikkat edilen özelliklerden biridir. Her yaşa uyum sağlayacak olan tunik modellerinde renk seçimi oldukça önemlidir. Renklerin canlı olması yaş kriterlerini de geniş bir yelpazede oluşturmaktadır. Canlı renk seçimlerinin haricinde desenli kumaş tesettür tunik modelleri de yeni sezonun en beğenilen tunik modellerinden biri olmasını sağlamaktadır.

Rahatlık konusunda dikkatli olan hanımlar için özel olarak tasarlanan esnek kumaş, bol kesim tunik modelleri sezonun en dikkat çekici modellerini oluşturmaktadır. Pek çok rahat pantolon ve etek ile beraber uyum içerisinde kullanılan bu tunik modelleri, günlük kombin oluşturmada da yardımcı olmaktadır. Her yaşa hitap eden bu tunik modelleri sezonun gözde parçalarını oluşturmaktadır.

Bir cevap yazın