Yeni Sezon Tesettür Takım Modelleri

tesettür ikili takımTesettür giyim alanında tesettürlü hanımlar mevsim özelliklerine göre bulabilecekleri farklı kombinlerle sosyal yaşamlarında çok daha aktif olduklarını göstermektedirler. Tesettür hassasiyeti baz alan kıyafet seçimleri ile hem rahat, hem de şık görünmek mümkün olabiliyor. Her dönem farklı özellikleri ile tercih edilebilen tesettür ikili takım modelleri, kullanışlı kıyafet kombinleri elde edilebiliyor.

 

Her Tarza Özel İkili Takımlar

 

Tek düğmeli içli dışlı takımlar halinde bulabileceğiniz modellerde, dış kısımdaki ürünler kap havası verirken, içte kullanılan açık renk tunik havası veren kıyafetlerle de mükemmel uyumlar elde edilebiliyor. İndigo, şarabi, siyah, haki, kiremit renk tonlarında modellerin dış kısmının yakaları pelerini andırmakta ve üzerinde gümüş düğmeler yer almaktadır. İç kısımdaki tunikler ile kap renginde çizgiler ve çiçeklerle süslenmiş hoş uyumlar ortaya çıkarmaktadır. İndigo ve fuşya renkler gümüş şallar ile kombine edilebilir. Bu takımlar bol paça beyaz pantolonlar ile mevsim kombini olarak kullanılabilir.

 

Nakışlı İkili Takımlar

 

Tesettür giyimde son dönemlerde nakışlar öne çıkıyor. Hemen hemen he kategoride nakışlı ürünler görebiliyoruz. Nakışlı tesettür ikili takım modellerinde de kol kısımlarda kullanılan nakışlara uyumlu olarak dizlerin altına kadar uzanan yelekler kullanılıyor. Yeleğin renk tonunu kombine edebilecek şallarla bu kombinler tamamlanabilir. Lazer kesimli takımlarda etek uçlarında ve kol kısımlarında bu tarz detaylara yer veriliyor. Siyah hırkasının içinde ebruli desenleri andıran açık renk diz altı uzun tunikler spor giyim tarzını seven, rahatına düşkün tesettürlü hanımlar için ideal seçimler olabiliyor. Mürdüm, haki ve pudra yeni sezonun en trend renkleri arasında yer alıyor.

 

Dijital Baskılı Takımlar

 

Önünde trençkot havası bulunan arka kısmı tamamen pileli olan tesettür ikili takım modellerinin içindeki tuniklerde dijital baskılara yer verilebiliyor. İndigo, pudra ve bordo renkleri ile kiremit renk tonlarında şallar çok hoş bir şekilde kombine edilebilir. Şal yakalı modellerde içinde kolları volanlı sade renk tonlarında beyaz tuniklere yer veriliyor. Şal kombinlerinde uzun kolyeler ile çok şık bir takım olabilmektedir. Daha modern modellerde hırka tarzında dış kullanımlar saks, pudra gibi renk tonlarında olurken baskılı beyaz tuniklerde hoş bir tarz oluşturuyor. Özellikle kollarda kullanılan gümüş manşetlerle aynı renk tonlarında şallar kombine edilebilir.

 

 

Bir cevap yazın