Yeni Sezon Tesettür Modası Dur Durak Bilmiyor

 

   Moda sektöründe hız kesmeyen yenilikler, bayanların kombin oluşturmasını da kolaylaştırıyor. Eskiden şık giyinmek oldukça zordu. Özellikle de tesettürlü bayanların sınırlı seçenekleri vardı. Bugünlerde ise moda tesettür sektörü değişti ve geniş yelpazesi ile her tarz bayana hitap etmeyi başardı.

 

YENİLİKLER, TARZ VE RENKLER

 

Sürekli yenilenen tesettür modası sayesinde bayanlar kendi zevklerine göre tarzlarını belirtebiliyor. Aynı zamanda renklerde ve kesimlerde de seçenekler oldukça fazladır. Klasik tarzdan tutun da, romantik tarza kadar çok farklı modeller mevcuttur.

 

Yenilikler özellikle ürünlerin kesimlerinde yer aldı. Asimetrik kesimli ürünler, sade olmasına rağmen hareketli modellere sahip. Bir diğer önemli değişim ise parçaların renkleri. Kırmızı, pembe, mürdüm gibi renklerin yanı sıra, pastel renkler de bu yıl öncelikte. Tesettür modasında koyu renklerin hakimiyeti biraz daha geride kaldı, özellikle bu yaz sezonunda. Gündelik hayatta daha sakin kombin tercih edilirken, özel bir davette şıklığı yansıtacak kesimler ve renkler daha çok tercih ediliyor.

 

TESETTÜR ÜRÜNLERİNDE YENİ DETAYLAR

 

Detaylar her zaman ürünlerin tarzını belirleyebilir. Düğmeler, fermuar, nakış gibi ayrıntılar sıkça moda tesettür sektöründe kullanılmaktadır. Tesettür modasında her daim sade çizgiler çerçevesinde ürünler tasarlanıyor. Modern ayrıntılar, canlı renkler her zaman tesettür modasının öne çıkmasını sağlamıştır.

 

Yeni sezon ürünlerinde aynı zamanda ikili takımlar da bulunuyor. Tunik ve pantolondan oluşan ikili takımlar çok seviliyor. Uzun ve bol kesimli tunik modelleri bayanların sürekli ve severek kullanılan üründür Bol paçalı pantolonlar da gündelik hayatın önemli parçası. Gece davetlerde ise pantolon giymek isteyen bayanlar, dar paçalı pantolonlar tercih edilmelidir.

 

HER AN ŞIK OLMAYA HAZIR OLUN

 

Günümüzde moda tesettür ürünleri çok avantajlı bir şekilde tasarlanıyor. Öyle ki, her an şık olmak bu ürünlerle mümkün. En sade model de bile kullanılan ayrıntılar ve kesimler, şıklığı net bir şekilde yansıtabilir.

 

Yaz ve bahar ürün yelpazesi içerisinde elbiseler ve bol kesimli tunikler yer alıyor. Kışlık ürünlerinde ise kalın ferace ve etekler daha çok tercih edilmektedir. Moda sektörü her sezon yenilenerek, daha farklı ürünler sunmaktadır. Böylelikle her bayan moda tesettür ürünleri arasında kendi zevkine hitap edecek bir kombin oluşturabilir.

 

Bir cevap yazın