Yeni Sezon Tesettür Hırka Modelleri

Moda ile ilgili olan kişiler için tesettür giyim ürünleri arasında yeni sezon hırkalar adeta şıklık yarışına girmektedir. Yeni sezon tesettür giyim içerisinde tercih edilen dış giyim ürünlerinden biri hırkalardır. Hırkalar farklı modelleri ile satışa çıkarak kişilerin kendi tarzlarını da göstermelerine olanak sağlamaktadır. Her bakımdan rahat bir kıyafet ürünü olan hırkalar sonbahar renkleri ile geçiş sağlamaktadır. Sonbahar ve kış kreasyonu içerisinde kullanılan hırka modelleri salaş kesim ve balon kol şekilleri ile sevilen bu kategoride yerini almaktadır.

Yeni Sezon Tesettür Hırka Renkleri Nelerdir?

Sezon içerisinde sevilen renkler arasında sonbaharı yansıtan renkler yer almaktadır. Tarzdan tarza değişiklik sağlayan bu renkler hırka seçimlerinde kişiye yardımcı olmaktadır. Sonbahar renkleri arasında kahve tonları, turuncu, hardal sarısı, siyah ve lacivert renkleri baş göstermektedir. Koyu renklerin yanı sıra daha açık renkler tercih etmek isteyen kişiler için beyaz ve ekru renkleri de geçişli olarak bu hırka modellerinde görülmektedir. Tarzını hırkalar ile yansıtmak isteyen kişiler bordo, mor, kırmızı ve canlı renk tonlarına da göz atmaktadır.

Koyu Renk Hırkalar İle Kombin Oluşturma

Yeni sezon tesettür giyim ürünlerinde en fazla beğeniyi toplayan ürünlerden biri hırkalardır. Tesettür modası içerisinde sık sık kullanılan ve kombin oluşturulan hırka modelleri en yeni hali ile sitemiz içerisinde satışa çıkmaktadır. Ürün seçeneklerinin fazla olduğu sitemizde koyu renk hırkalar ile kombin yapmak mümkün. Koyu renk hırka modeli ile siyah jean pantolon ve üzerine balıkçı yaka siyah renk kazak seçimi yapılmaktadır. Tam anlamıyla kış kombini olan bu görünüm rahatlığın yanı sıra modern bir görünüm de sunmaktadır.

Açık Renk Hırka Modelleri İle Kombin Oluşturma

Açık renk hırka modelleri ile daha soft kombinler oluşturmak isteyen kişiler günlük hayatta sevilen ürünlerden yardım almaktadır. Balıkçı yaka detaylı fitil kumaş ekru renk tesettür elbiselerin üzerine alınan soft renkli hırkalar günlük kombin için en uygun parçalardır. Beyaz rengin hakim olduğu bu kombinde yapılan seçimler en rahat ve soft şekilde karşımıza çıkmaktadır. Açık renk görünümden hoşlanan hanımlar kendi tarzlarına uygun kombinleri hırka ile oluşturmaktadır.

 

Bir cevap yazın