Yeni Sezon Tesettür Giyim

 

yeni-sezon-tesetturHer sezon tesettür modasın da farklı tasarımlar tesettürlü bayanların beğenisine sunulmaktadır. Yeni sezon tesettür giyim modelleri arasın da bu sezona damga vuran parçalar arasın da en çok etek modelleri göz önüne çıkmış bulunmaktadır. Yeni sezon tesettür giyim tesettürlü bayanların sıklıkla takip ettiği trendlerdendir. Tesettür de şıklığı yakalamak bir hayli önemlidir. Bunun için yapılması gereken tek şey doğru parçaları, desenleri ve renkleri birbiriyle uyum içerisin de kombinlemek olacaktır.

Doğru ve yerinde olan kombinler her zaman şık bir görünüm yaratmaktadır. Tesettür de şıklığı yakalamak da bu kadar kolaydır. Etek giyilmesi durumunda tercihler çoğunlukla gömlekten yana olmaktadır. Eteğin tarzına göre seçilen gömlek veya badiler de renk uyumu ve parça uyumu çok önemlidir. Spor ve koyu tonlar da seçilen etek üzerine genellikle gömlek tercih edilmektedir.

Tercih edilen spor gömleğin düz sade ve açık renk olması gerekir. Eteğin açık tonlar da olması durumun da etek üzerine koyu renk bir gömleği tercih edebilirsiniz. Daha şık ve gösterişli bir etek kullanmak istiyorsanız eteğinize göre üzerine giyeceğiniz badiye veya gömleğe karar vermelisiniz. Bahçıvan etek modellerin de daha çok badiler ön plana çıkarken normal eteklerde gömlekler ön plan da olmaktadır.

Eteğiniz aksesuar bakımından zengin ise daha çok sade badiler ile kombininizi oluşturmalısınız. Bahçıvan eteğiniz sade bir model ise badilerinizi daha gösterişli ve şık modellerden seçmelisiniz. Normal model de bir etek giymek istiyorsanız eteğinize uygun gömleği tercih etmelisiniz. Yine aynı mantığı kullanarak eteğinizin aksesuarları çok ise sade bir gömlek eteğiniz sade ise daha gösterişli bir gömleği tercih etmelisiniz.

Yeni sezon tesettür giyim ; Gömlek ile etek veya etek ile badi birbiri ile uyum içerisinde olduğunda daha şık bir görünüm oluşturmaktadır. Etek üzerine tercih edeceğiniz şal veya eşarp da çok önemlidir. Eteklerinizde kullanılan desenlere göre takacağınız başörtüsünün rengini ve desenini belirlemelisiniz. Eteğiniz sade ise desenli bir şal veya eşarp takabilirsiniz. Eteğiniz de desenler var ise düz ve sade eteğinizin renklerin de bir başörtüsü seçmeniz de fayda vardır.

 

Bir cevap yazın