Yeni Sezon Tesettür Elbise Modellerinde Neler Var?

tesettür elbiseYaz kış tesettürlü kadınların vazgeçemediği kıyafetlerin başında tesettür elbise modelleri gelmektedir. Tesettürlü kadınlar tarafından rahat kullanım sağlaması, kadınsı göstermesi ve romantik duruşu ve gittikleri ortamda dikkatleri üzerine toplamasından dolayı çok fazla tercih edilmektedir.

 

Bunun yanı sıra tesettür modası geçmiş zamandaki tek düze modellerden çıkarak günümüzde daha çok çeşitliliğe kavuşmuştur. Spor, klasik, retro, avangart ve romantik gibi tesettür elbiselerde bir çok model çeşidinin olması tesettürlü kadınlar tarafından elbise tercihlerinde fazlasıyla kararsız kalmaktadır. Eğer rahatlığınıza düşkün ve spor bir giyim tarzınız var ise denim elbise modelleri tam size göre. Üstelik bu elbiseler geçen yıl olduğu gibi bu yılın modasında da trendliğini korumaktadır.

 

 Kış Mevsiminde Daha Çok Pastel Tonlar Tercih Edilmelidir

 

Çalışma ortamında giyim tarzınızı tamamlamak ve dikkat çekmek istiyorsanız pamuklu kumaşlara sahip elbise modelleri tam size göre. Pamuklu kumaşıyla düz ama detaylarla zenginleştirilmiş klasik tesettür elbise modelleri çalışma ortamında kullanılmaya çok uygundur. Bel bölgesinden robalı parçalar ve drape ile detaylandırılmış tesettür elbiseler dikkat çeken diğer elbise modellerindendir.

 

Elbise ne kadar yaz mevsimi giysisi olarak düşünülse de kış mevsimine uygun kumaş ve renk kullanımı ile kış aylarında da rahatlıkla tercih edilebilmektedir. Kış mevsiminde tercih edilebilecek geometrik desenli ve birden fazla renge sahip olan ve kalın kumaş yapısıyla üretilen tesettür elbise modelleri hem bedeni sıcak tutuyor hem de şık bir görünüm kazanmanızı sağlıyor. Kış ayların da ise yaz mevsiminin canlı renklerinden uzaklaşarak daha çok pastel tonları, tarçın, siyah ve kahverengi tonları gibi renkler tercih edilmelidir.

 

 Floral Desenler Şifon Kumaş Eşliğinde Harikalar Yaratmakta

 

Floral desenler tesettür elbise modellerinin vazgeçilmezleri arasında yer almaktadır. Yaz mevsiminde şifon kumaşlar ile kullanılan bu desenlere kış aylarında da rastlamak mümkün. Floral desenler bir çok modelde tesettür elbiselere uygulanmaktadır. Kimi elbise modellerinde tamamını kaplarken kimi elbise modellerinde ise kol ve etek kısımlarında kullanılmaktadır. Üstelik cıvıl cıvıl renkleri ile bulunduğunuz yerde dikkat çekmenizi sağlıyor. Eğer gösterişten uzak sade bir şıklık arayışı içindeyseniz tek renk, sade ve bel kısmına tam oturan etek uçlarına doğru genişleyen tesettür elbiseleri tercih edebilirsiniz.

Bir cevap yazın