Yeni Sezon Tesettür Elbise Modelleri

Her sezon farklı renkler, şık konseptlerle hazırlanan tesettür elbise modelleri tesettürlü kadınların tarzına zarafet katan seçimlerden biridir. Hazır bir kombin ürünü olarak şık bir model ile hayatınıza pratiklik kazandırabilirsiniz. Yeni sezonun gözde detaylarından biri olan payet işlemeler elbise modellerine de çok zarif bir hava katmaktadır. İndigo, mor, gül kurusu, petrol, kiremit ve haki renkler en çok kullanılan seçeneklerdir.

 Önden Düğmeli Ferace Tarzında Elbise Modelleri

 Feraceler hoş tasarımları ile tesettürlü kadınların ilgi odağındaki dış giyim ürünleridir. Ferace tarzında elbise modelleri de her iki amaç için kullanılabilecek pratik bir ürün oluyor. Belde kalın kemerler ve etek ucuna kadar kullanılan düğmeler ile sunulan modeller farklı tarzlarda kullanılabilir. Bu modellerde dantelli tasarımlarda çok beğenilmektedir. Belde kullanılan kalın kemerlerde kombini tamamlamak için baz alınabilecek hoş bir detay olabiliyor.

 Payet Detaylı Tesettür Elbiseler

 Payet detaylarını tuniklerde, feracelerde, pardösü, etek hatta trikolarda bile görebiliyoruz. Elbiselere de payet detayları ile şık bir hava katmak mümkün oluyor. Etek uçlarında ve kollarda kullanılan payetler sade renkli elbiselerde siyah kullanımlar olarak birbirini tamamlıyor. Bu tarz kombinlerde elbise renginin bir iki ton açık renk seçimleri ile şal ya da eşarp kombinleri yapılabilir.

 Kolu Kat Kat Tesettür Elbiseler

 Zarafet için sade modellere katılan hoş detaylar yeterli olabiliyor. Belden bağcıklı modellerde kollarda kullanılan kat kat detaylar elbiseye çok şık bir hava katıyor. Bu tarz modellerde aynı renk tonlarını barındıran desenli eşarplarla modern bir kombin elde edebilirsiniz. Yeni sezonun öne çıkan detayları arasında kollarda kullanılan bağcıklarda bulunuyor.

 Fırfırlı Şifon Tesettür Elbiseler

 Fırfır detayları birkaç sezondan bu yana çok beğeniliyor. Kiloş kesim tesettür elbise modellerinin dip kısımlarında kullanılan fırfır detaylarına kollarda kullanılan volanlarda eklenince hoş bir bütünlük oluşturuluyor. Fırfır detaylı modellerde önden düğmeli ve renkli modellerde siyah kemerlerle sağlanan hoş kombinlerde her türlü davetlerde kullanılabilecek bir tarz olmaktadır. Fırfır detayların kat kat kullanılarak hazırlandığı tasarımlarda yeni sezonun en çok beğenilen modelleri arasında yer alıyor. Ayrıca bazı modellerde kullanılan balon kol tasarımları da tesettürlü kadınların zarafetine zarafet katmaktadır.

Bir cevap yazın