Yeni Sezon Tesettür Alışverişinde Olması Gereken Kıyafetler

Yeni sezona yavaş yavaş girilirken sıcak havalar da kendini iyiden iyiye göstermiş iken; tesettür alışverişine çıkmayı düşünen bayanlara bu konuda yardımcı olacak bir makale hazırladık. Birçok kıyafet arasında hangilerinin moda olacağını hangilerini alması gerektiğini bilmeyen bayanlar birçok dergi, site, magazin ve haber bülteninden derlenerek hazırlanan aşağıdaki makalede kafalarındaki sorulara yanıt bulabilirler. İşte yeni sezon tesettür alışverişinde mutlaka olması gereken kıyafetler şunlardır:

 

 1- Tunik:

 

Tunik yaz – kış tesettürlü bayanların vazgeçilmez kıyafetidir. Kışın kalın kumaştan içinizi ısıtacak tunikleri tercih eder iken; yazında tam tersi sizi ferahlatacak ve serin tutacak ince kumaştan tunikleri tercih edeceksiniz. Ancak tunikten yeni sezonda da vazgeçemeyeceksiniz. Vitrinleri en fazla süsleyen, kimi zaman gömleğin uzun hali şeklinde, kimi diz altına inecek uzunlukta, kimi zaman diz yukarısında farklı kesim modelleri ve yeni sitilleri ile bu yılda tesettür giyime damgasını vuracaktır.

 

 2- Ferace:

 

Özellikle yazın ve bahar aylarında tercih edilen ferace, bu sezon da tesettürlü bayanların en fazla tercih ettiği dış kıyafetlerden biri olmayı başaracaktır. Yeni sezona uygun yeni modelleri ile vitrinleri ve moda dergilerini süslemeye devam edecektir. Hala bir feraceniz yoksa çok şey kaçırdığınızı belirtmek ister ve en kısa zamanda ferace almanızı tavsiye ederiz.

 

 3- Elbise:

 

Özellikle yazın efil efil esen ince kumaştan rahat elbiseler yeni sezonda en çok konuşulacak kıyafetlerin başında gelecektir. Yazın sıcaktan bulanan tesettürlü bayanları ferahlatacak olan sade, rahat ve serinletecek tesettür elbiseler bu sezonun önemli kıyafetlerinden birisi olacaktır. Giy – çık kolaylığı sağlayan elbiseler bu sezon farklı tarz ve modelleri ile adından fazlasıyla söz ettirecektir.

 

 4- Bluz:

 

Bluz, hem eteklerin üzerine hem de pantolon üzerine giyilebilecek şık kıyafetlerin başında gelmektedir. İnce kumaştan efil efil esen farklı modellerdeki şık bluzler yeni sezonun en gözde kıyafetleri arasında yer almaktadır. Siz de bu sezon gardolabınıza bir kaç bluz eklemeyi unutmayın.

 

Yukarıda yeni sezonda popüler olan dört tane kıyafet yer almaktadır. Siz de tesettür alışverişine çıktığınız zaman bu kıyafetleri de almayı sakın unutmayın.

 

Bir cevap yazın