Yeni Sezon Tesettür Abiye Modelleri Nasıldır?

Baharın gelmesi ile canlanan ve yeni sezon kıyafetleri arasında abiyelerin nasıl olacağı en çok merak edilen konular arasındadır. Çünkü abiye kıyafetler mezuniyet, düğün ve nişan gibi ayrıca özel davetlerin vazgeçilmezleri arasındadır. Moda tasarımcıları yenilikler ve farklı modellerle tanıtımını yapmaktadır. Oldukça şık ve gösteriş sevenler için özel modeller bulunmaktadır. Tesettür abiye son derece modern duruşu ile bayanların güzel görünmesini sağlamaktadır. Özel günlerde tercih edilen abiyelerin modelleri saten ve tül ağırlıklı olduğu gibi güpür ve işlemeleri ile dikkat çekmektedir. En çok tercih edilen belden kemerli ve taş işlemeleri olan göze çarpan renklerle şıklığınızı ortaya çıkarmaktadır. Abiye kıyafetlerde beden uyumu oldukça önemlidir.

 

  Abiye Seçerken Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

 

Özel günlerin kıyafeti olduğu için özen göstermek lazımdır. Gideceğiniz ortama uygun olarak özellikle tesettürlü seçim yapana bayanlar bu konuda dikkat etmektedir. Abiyeler genelde kombinle birlikte bir bütün olarak ortaya çıkmaktadır. Başörtüsü ile uyum sağlayan bir görünüm olması gerekmektedir.

 

Kendi zevkinize uygun bir model seçtiğinizde aksesuarlarla daha zengin bir görünüm yaratmak mümkündür. Tesettür abiye modellerinde kumaş ve kesimine dikkat etmek gerekir. Vücut ölçünüze uygun olan seçimler yapılması gerekmektedir. Balık abiye veya bol tercih edenler için belden oturan kemerli modeller düz veya taşlı elbiseler bulunmaktadır. Sade bir abiye kıyafette her zaman zarif görünmesine neden olmaktadır.

 

  Modern Ve Tesettür Abiyeler Zirvede

 

Yeni sezona özel model ve renkleri ile özellikle genç bayanların ilgisini çekmektedir. Modern, şık ve zarif görünümü ile dikkat çeken tesettür abiye farkını son dönemlerde görmek mümkündür. Eskiden aradıklarını bulamayan tesettürlü bayanlar şimdi her yerde tesettür mağazasına rastlamaktadır. Çünkü talep ve istek doğrultusunda hanımların aradıklarını bulmaları için özel olarak hazırlanmaktadır. Renkleri ve modelleri ile bayanların özgüveni yerine gelmektedir. Beklentilerin çok üstünde olan modeller göz kamaştırmaktadır. Siyahın asil duruşu, mavi ve bordo gibi renkler dışında genç kızlar için daha canlı renklerle abiye bulmak mümkündür. Trend ve son derece modern olan kıyafetler ayakkabı ve çanta ile daha güzel görünmektedir.

 

Bir cevap yazın