Yeni Sezon Tesettür Abiye Modelleri

tesettür abiyeYaz aylarının gelmesi ile birlikte düğün sezonu da açılmış oldu. Bu sezon kadınlar abiye seçimlerini yaparken abartıdan kaçınıyor ve daha sade ve şık modellere yöneliyor. Abiye seçiminizi yaparken saniyeyi nerede gireceğinize ve düğünün nerede yapılacağına göre seçim yapmalısınız. Deniz ya da havuz kenarında olacak bir düğünde pul ve payet işlemelerle hareketlendirilmiş ağır bir abiye tercih etmek doğru olmaz. Bu gibi ortamlarda elbise tarzında uçuşan şık şifon abiye modellerini tercih etmeniz doğru olacaktır.

 

 En Güzel Tesettür Abiye Modelleri

 

Abiye seçimi yaparken yaşınıza be tarzınıza uygun tesettür abiye modellerini tercih etmelisiniz. Özellikle de çiçek desenleri ile hareketlendirilmiş şık ve modern elbiseler gecenin yıldızı olmanızı sağlayacak ve göz kamaştırıcı bir güzelliğe görüneceksiniz. Ten renginize uygun renk seçimleri yaparak daha hoş bir görünüm ortaya çıkarabilirsiniz. Kusurlarınızı örtecek modelleri tercih ederek daha zayıf ve uzun görünme şansı yakalayabilirsiniz. Tesettür abiye modelleri ile gecenin yıldızı olabilir ve güzelliğiniz ile göz kamaştırabilirsiniz.

 

 Abiye Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

Abiye seçimi yaparken vücut yapınıza uygun kıyafet seçimlerine yönelmelisiniz. İnce ve zarif kadınlar vücut hatlarını ön plana çıkaracak balık formundaki abiye modelleri tercih edebilirken yatlarınızın çok belli olmasını istemiyorsanız tül detaylarla hareketlendirilen şık abiye modelleri tercih edebilirsiniz. Bu sayede gün boyu hem rahat hem de şık bir kombin oluşturabilirsiniz. Zarafetinizi ön plana çıkaracak tesettür abiye modelleri ile güzelliğinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Çiçek desenleri ile zenginleştirilmiş renkli abiye modeller genç kadınların daha dinamik ve modern görünmesini sağlıyor. Bunun yanı sıra siyah ve beyazın zıtlığının uyumundan yakalanan şıklık sizi asıl bir görünüme ulaştırır.

 

Renk seçimlerine ve renk uyumlarına çok dikkat etmeniz gerekir. Doğru yapılan kombinler şık bir bütünlük ortaya koyabilir. Sade ve modern abiye elbiseler her zaman geçerliliğini korur. Fakat bu sene pul ve payet işlemeler ile hareketlendirilen gösterişli abiye modelleri de sıkça tercih ediliyor. Genç kadınlar daha sade modelleri tercih ederken orta yaş ve üstü kadınlar pul ve payet işlemeli abiye modellerine yönelebiliyor. Önemli olan insanın kendine yakışanı giymesidir.

 

Bir cevap yazın