Yeni Sezon Tesettür Abiye Modelleri

Özel günlerin ve davetlerin vazgeçilmez bir giyim tarzı olan abiye modelleri ile bayanların doğru bir kombin ile şık bir görüntü sağlaması mümkün. Tesettürlü kadınların isteklerini ve zevklerini karşılayacak şekilde tesettür abiye çeşitleri fazla sayıda bulunmaktadır. Çeşitli renkler ve modeller içinden tercih yapılarak uygun bir şal, eşarp ya da ayakkabı ile şık bir kombin sağlamak mümkün olacaktır. Bu sezona damgasını vuran çeşitli abiye modellerine değinilecek olursa eğer ;

 

 Pul İşlemeli Tesettür Abiye Modelleri

 

Tesettür giyim abiye modellerinde pul işlemeli modeller en çok satılan ve tercih edilen modeller arasında yer almaktadır. Özel günlerde oldukça şık bir görüntü sağlayan bu pul detayları güzel bir ayakkabı ve eşarp tercihi ile oldukça zarif görünmek için büyük bir sebep olacaktır. Bu türdeki tesettür abiye modeli ile daha sade aksesuarlar tercih edilmesinde fayda vardır. Bunun sebebi Abiyenin zaten yeterince hareketli olmasıdır. Daha çok yeşil, pudra, lacivert tonlarının hakim olduğu bu sezondaki modeller oldukça tercih edilmektedir.

 

 Dantel Detaylı Abiye Modelleri

 

Dantel yüzyıllardır şıklığın ve zarifliğin bir simgesi olarak karşımıza çıkmaktadır. Özel günlerde ve davetlerde dantel detayından yararlanılarak güzel, zarif bir görüntü elde etmek mümkün. 2018 modasına dantel detaylı tesettür abiye çeşitleri hakim olacaktır. Bu dantel detayı özellikle şifon şal modelleri ile kombinlendiği zaman şık bir görüntü elde edilmesi mümkündür. Tercihini dantel detaylı bir abiye çeşidinden kullanan bayanlar ayakkabı, şal ve aksesuar seçimlerinde daha sade parçaları tercih etmelilerdir. Çünkü dantel zaten oldukça hareketli bir detaydır.

 

 Pelerinli Abiye Modelleri

 

Son yıllarda tesettür giyimde abiye modelleri arasında en çok tercih edilen seçeneklerden biri de pelerinli modellerdir. Pelerin detayı ile hareketlendirilmiş olan abiyeler kadınlar tarafından oldukça beğenilmektedir. Her yaşa hitap eden bu abiye çeşidi genellikle siyah, bordo, saks mavisi, beyaz gibi tonlardadır. Bu abiye modelinin altına oldukça yüksek topuklu bir ayakkabı modeli tercih edilirse şık bir tamamlayıcı olacağı kesindir. Bu model tercih edildiği zaman kendisi zaten oldukça gösterişli olduğu için uygun ve düz renkte abartısız bir şal ile kombin yapılmalıdır.

 

Bir cevap yazın