Yeni sezon şık ferace modeli

Tesettür-Abiye-ModelleriYeni sezon ürünleri arasında yer alan çift renkli ferace oldukça kullanışlı ve tesettür giyim de tercih edilecek bir modeldir. Ürün içerisinde astar bulunmamaktadır. Kesimi normal kalıp olarak hazırlanmış ve her mevsimde rahatlıkla kullanılabilecek bir modeldir. İki renkli olarak tasarlanması sayesinde istenilen farklı renklerde birlikte dönüşümlü olarak kullanılabilir. Yarasa kol detayı ile dikkat çekmektedir.

 

Tamamen uzun olması sayesinde istenilen her yerde rahatlıkla tercih edilebilir. Hardal ve siyah renklerin birbirine ne kadar uyumlu olduğunu bilenler için bu model de bu iki renk birlikte kullanılmıştır. Birbirini tamamlayan bu renkler modele daha da şıklık katmıştır. Farklı bedenlere göre seçenekleri bulunur ve bu sayede isteyen herkes rahatlıkla kullanabilir.

 

Yoğun olarak hardal renginin kullanıldığı bu modelde farklılık açısından kol kısımlarında iki ayrı renk kullanılmıştır. Bir kol da hardal rengi diğer kol da ise siyah renk kullanılarak hoş bir hava verilmiştir. Özel günlerde de rahatlıkla tercih edilebileceği gibi günlük hayatta da dört mevsim sorunsuz olarak kullanılabilir.

 

Ürünün boyu 130 cm olarak belirlendiğinden tamamen topuğa kadar inmemektedir. Siyah şal ile istenildiğinde şık bir şekilde kullanılabileceği gibi hardal renklerle de tercih edilebilir. Ürün sandy kumaştan hazırlanmış ve kullanışlı bir modeldir. Model yeni sezonun modeli olarak dikkat çekecek bir model olarak hazırlanmıştır. Ürün içerisinde hardal rengine daha çok yoğunluk verilmiştir.

 

Tesettür giyimde kullanılan ferace modelleri arasından yeni sezonun en trend renkleri ve modeli olarak hazırlanan bu ferace genç bayanların tercih edebileceği bir model olmasının yanında orta yaş bayanlar da rahatlıkla aynı şekilde istedikleri her alanda bu modeli rahatlıkla kullanabilirler.

 

Üzerine kullanılacak olan farklı aksesuarlar ile daha da şık bir model haline getirilerek düğün, nişan gibi özel günlere gidecek olanların tercihleri arasında yer alabilir. Ferace giymeyi sevenler için şık e zarif bir model olan bu ürün aynı zamanda normal kesimi ile vücuda yapışmayacak şekilde rahatlıkla kullanılabilir. Geniş giyimi sevenler için doğru bir seçim olarak istenildiğinde yaz kış rahatlıkla kullanılabilir.

Bir cevap yazın