Yeni Sezon Kaliteli Tesettür Elbise Modelleri

Giyimine özen gösteren bayanların en çok dikkat ettiği konuların başında kıyafet seçimleri gelmektedir. Renk tonundan tasarımına, işlemelerinden kesimine kadar birçok detayın titizlikle belirlenmesinin yanı sıra modanın getirmiş olduğu yeni kreasyonların da takip edilmesi ile şık ve zarif görünümler elde edilerek kişisel tarzlar oluşturulmaya çalışılmaktadır.

 

 İstenilen Renk Seçeneğinde Modeller

 

Böylesi durumlar için çok çeşitli alternatiflerin yer aldığı yeni sezon tesettür elbise modelleri arasında bu yıl, çiçek detaylı tasarımlar sıklıkla tercih edilmektedir. Göğsünden işlemelere sahip bu ürünler, canlı ve ışıltılı motifleri sayesinde göz kamaştırıcı görünüşler ortaya koymaktadır. Yandan bağlamalı kemer detaylı özellikleri bulunan bu kıyafetler, zıt renkli eşarplar ve topuklu ayakkabılar ile kombinlenerek rahatlıkla kullanılabilmektedir.

 

 Kaliteli Kumaşlardan Üretimler

 

Gülkurusu, zümrüt yeşili, şarabi, lila, bordo, indigo, haki, mint, siyah ve mor olmak üzere çok çeşitli renklerde sunulmakta olan bu modeller, son derece kaliteli kumaşlardan üretildiklerinden dolayı leke ve toz tutmayan özelliklere sahiptir. Aynı zamanda esnek dokuları ile rahat hava alma imkanı sağlayan bu kıyafetler, sıcak havalarda dahi rahatlıkla giyilerek ferah ve konforlu kullanımlar sağlamaktadır.

 

 Şık ve Modern Görünümler

 

İnci detaylı modellerin de oldukça revaçta olduğu yeni sezon tesettür elbise çeşitlerinde, manşetlerden ve bel kısmından çift şerit halinde işlenmiş incilerden oluşan tasarımlar tüketicilerin beğenisine sunulmaktadır. Klasik giyinmeyi sevenler için en ideal ürünler arasında yer alan bu kıyafetler, uzun kolyeler ve koyu renkli zincir askılı çantalar ile bütünleştirilerek giyilebilmektedir.

 

 Her Tarza Hitap Eden Tasarımlar

 

Bu kategoride sayılabilecek bir diğer yeni sezon tesettür elbise ürünü ise fularlı üretimler olmaktadır. Son zamanların en gözde elbiseleri arasında yer alan bu modeller, göğsü fularlı ve önden düğme detaylı yapılarda bulunmaktadır. Saks, zümrüt, mor, bordo, vizon, taba, gri, bordo, indigo, gülkurusu, siyah, şarabi, bebe mavisi ve haki renklerde tüketime sunulan bu elbiseler, tüm dikkatlerin kişinin üzerinde odaklanmasını sağlayarak gösterişli ve modern görünümler kazandırmaktadır.

 

Biraz daha sportif özelliklere sahip olan, gündelik kullanımda ve iş yaşamında tercih edilebilecek seçenekler arasında ise eteği fırfırlılar, nakış detaylılar, gipürlüler, etek ucu dantelliler ve çiçekli şifon elbiseler sayılabilmektedir.

 

Bir cevap yazın