Yeni Sezon İkili Kombin Önerileri Nelerdir?

 

Hazır tesettür kombinler her zaman için tesettürlü kadınların kurtarıcı kombin seçenekleri arasında yer almaktadır. 2017-2018 tesettür modasında yeni sezon modeller arasında ikili kombin seçenekleri de yer almaktadır. Tesettürlü bayanlar için çok özel olarak hazırlanan bu modellere Modaselvim online alışveriş sitesinden hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşabilirsiniz.

 

Aynı zamanda hazır tesettür kombin modellerini çok uygun bir şekilde satın alabilirsiniz. İkili kombin seçenekleri sayesinde her davette ya da günlük yaşamda şık bir tarz oluşturmak mümkündür. Özellikle şıklığına çok önem veren tesettürlü bayanların yeni sezona uygun olan ikili kombin modelleri arasından tercihte bulunarak asil görünümlerini ortaya koymaları mümkün olmaktadır. Kaliteli ürün olması sayesinde de uzun ömürlü olarak kullanım sağlamak mümkündür. O halde yeni sezona ait olan ikili kombin modellerini aşağıda bulabilirsiniz.

 

 – Lazer Kesim Pantolonlu İkili Kombinler

 

Lazer kesimin tesettür kıyafetlere uygulanması sayesinde ortaya çıkan ikili hazır kombin modelleri en fazla satılan modeller arasında yer almaktadır. Özel davetler için bile giyilme imkanı sunan bu model tesettür kadınların çok zarif bir görünüme kavuşmasını sağlamaktadır. Gülkurusu, siyah ve indigo renklerinde lazer kesim ikili kombin seçeneklerini çok kolay bir şekilde kullanabilir ve istediğiniz ortamda giyebilirsiniz.

 

 – Beli Nakışlı İkili Kombin Modelleri

 

Kombin yapma konusunda zorluk yaşayanlar için ikili kombin seçenekleri çok uygun olmaktadır. Bu modeller arasında yer alan ve çok beğenilen beli nakışlı hazır kombin modelleri farklı renk seçenekleri ile satışa sunulmaktadır. Nakışın yeni sezonda da yeni modellerde uygulanması ortaya çok şık tasarımların çıkmasına neden olmaktadır.

 

 – Peplum İkili Kombin Modelleri

 

Tesettürlü bayanların en çok tercih ettiği peplum modellerini ikili takım olarak düşündüğünüzde ortaya çok şık modeller çıkmaktadır. Siyah ve bordo renk seçeneğinden ten renginize en uygun olan modeli çok uygun fiyata satın alabilirsiniz.

 

 – Çapraz Bağcıklı İkili Kombin Modelleri

 

Siyah, şarabi ve bordo renkleri ile çapraz bağcıklı ikili kombin modelleri tesettürlü bayanların beğenisini kazanmaktadır. Altında pantolon kullanılması sayesinde de çok rahat bir kullanımı bulunmaktadır. Aynı renklerin kombin edilmesi sayesinde ortaya çıkan ikili kombin için yine aynı renklerde şal ya da eşarp tercih edebilirsiniz.

 

Bir cevap yazın