Yeni Sezon Ferace Trendleri Nelerdir?

Ferace, eskiden kadınların sokaklarda giyindikleri, yerlere kadar uzanan bol ve genellikle koyu renk olan bir çeşit giydi idi. Günümüzde ise bu giysi çeşidi kapalı kadınların dış giyim olarak tercih ettikleri bir parçadır. Feraceler, daha çok kış mevsiminde ve soğuk havalarda kullanılıyor gibi gözükse de, aslında 4 mevsim kullanmaya uygun pek çok çeşidi sitemiz üzerinden bulabilirsiniz. Öyleyse şimdi sizlere site üzerinden inceleyebileceğiniz modellerden bahsedelim.

 

Ferace modelleri, eskiden daha klasik tarzlarda olmaktaydı. Fakat sitemizde, hem klasik tarzda hemde yeni sezon trendlerine uygun olarak daha modern, genç ve şık ferace modellerini de görebilirsiniz. Modelleri incelemek için, sitemiz üzerinden feraceler sekmesini tıklayabilirsiniz. Açılan sayfada dilerseniz, filtreleme yaparak aradığınız modeli daha kolay bulabilirsiniz. Örneğin; beden sekmesini ve fiyat aralığını işaretledikten sonra arama yap tuşuna basabilir ve bu sayede daha kısa sürede dilediğiniz ürünü bulabilir ve satın alabilirsiniz.

 

Sitemizde, üst kısmı kareli ve düğmeli alt kısmı ise düz siyah renkte olan modelleri, düz renk ve işlemeli modelleri, etek ucu ve kol ucu dantelli modelleri, ya da İspanyol kol sade modelleri rahatlıkla bulabilirsiniz.

 

 Yeni Moda Ferace Renkleri

 

Eskiden beri kapalı kadınların dışarıya çıkarken elbiselerinin üzerine giydikleri, bir çeşit pardesü ya da kaban niteliğinde olan bu parçalar, geçtiğimiz yıllarda daha çok siyah ya da lacivert gibi koyu renklerde olmaktaydı. Fakat artık günümüzde ferace modelleri, gençlerinde tercih etmesi ile farklı renklerde de üretilmeye başlanmıştır. Bu üretime öncülük yapan firmamızda, internet üzerinden de araştırma yaptığınızda görebileceğiniz gibi, tek renk ferace modelleri haricinde, desenli ve renkli modeller bulabileceğiniz gibi, farklı renklerdeki modelleri de inceleyebilir ve kendi zevkinize uygun modellerden satın alabilirsiniz.

 

 Ferace Beden Seçenekleri

 

Sitemiz üzerinden standart beden modelleri bulabileceğiniz gibi, 36 bedenden 60 bedene kadar kendi bedeninize ve vücut ölçülerinize uygun modeli bulabilirsiniz. Özellikle büyük beden olup ve kapalı bir kadınsanız, kendinize uygun giysileri bulmanızın ne kadar zor olduğunu biliyoruz. O zaman bu büyük beden kapalı kadınlar için bulunmaz bir nimet olsa gerek öyle değil mi?

 

Bir cevap yazın