Yeni Sezon Ferace Modelleri Nelerdir?

 Yeni sezon tesettürTesettür giyim ürünlerinde ferace dış giyim ürünleri arasında yer almaktadır. Her sezon farklı modeller ile vitrinlerde yer alan ferace yeni sezon tesettür giyim modasında adeta ışık saçmaktadır. Sezonun öne çıkan parçaları arasında kol ve etek kısımlarında fermuar detayı bulunan feracelerdir. Özellikle kollarında fermuar olan ferace modelleri, giyim ve kullanım kolaylığı sağlamaktadır.

 

Geçen sezon olduğu gibi bu sezonda beli kemerli kolları yarasa kol modeli olan feraceler sıklıkla tercih edilmektedir. Bu tarz modeldeki feraceler daha şık ve modern bir görünüm sağlamaktadır. Aynı zamanda bu tek parçayı farklı ortamlara uygun şekilde kombinleyebilir havasını değiştirebilirsiniz. Yeni sezon tesettür giyim ferace modellerinde en trend renk ise turuncu tonları ve mordur. Sonbaharı yansıtan bu renkler sezonun öne çıkan parçaları arasına şimdiden girmeyi başarmıştır.

 

 Vintage Görünümlü Ferace Kombinleri Nasıl Yapılır?

 

Son zamanlarda vintage kıyafet, çanta, ayakkabı ve takılar geri döndü. Bu tarz parçalar arasında tesettür giyimde de çok fazla yer almaktadır. Özellikle dış giyim ürünlerinde vintage havası daha yansımaktadır. Tarzı bu olan hanımlar ya da bu tarz parçaları beğenen kişiler için pek çok seçenek bulunmaktadır. Vintage ferace seçtikten sonra bu parçanın nasıl kombinleneceği merak konusudur.

 

Kombin yapmaya başlarken seçtiğiniz vintage feracenin rengi, kumaşı ve desenlerine dikkat etmeniz, diğer parçaları ona göre seçmeniz gerekmektedir. Örneğin çiçek desenli bir ferace seçtiğiniz zaman daha salaş ve düz renklerde kıyafetler giyebilirsiniz. Bez ya da krem rengi bol keten pantolon ile üzerine aynı renklerde bir balıkçı yaka kazak giyebilirsiniz.

 

 Beli Kemerli Ferace Modelleri Nelerdir?

 

İçe giyilen kıyafetleri tamamlayan tesettür dış giyim ürünlerinden olan ferace modellerinde kalın kemer modası bu sezon kendini göstermektedir. Bu tarz ferace modelleri eskilere geri dönüş teması içinde güzel bir şekilde kombinlenebilir. Tarzı sade ama modern olan kişiler beli kemerli ferace modelleri ile farklı bir görünüm elde edebilir. Feracenin bel kısmında kemer olması aksesuar kullanımı da azaltmaktadır. Böylelikle tek parça olarak rahat ve kolay kombinler yapabilirsiniz. Bu tarz feracelerde koyu renk seçimi daha uzun ve zayıf göstererek bel detayını ortaya çıkarmaktadır.

 

Bir cevap yazın