Yeni Sezon Balon Kol Tunik Modelleri

Yazlık kıyafet alışverişi yapacak olan kişiler için yeni sezonda pek çok ürün bulunmaktadır. Özellikle yaz aylarının gelmesi ile birlikte tesettür tunik alanında güzel parçalar da kendilerini göstermeye başlamıştır. Yeni sezon yazlık tesettür tunik modelleri arasında bu sene balon kol modası hanımlar tarafından en beğenilen modeli yansıtmaktadır. Pudra renginde tasarlanan balon kol yazlık tesettür tunik beli kuşaklı ve kemerli olarak ön plana çıkmaktadır. Rahat ve şık kombinlerin ana parçası olarak bilinen bu model, yaz akşamları ve davetleri için en doğru görünümü sunmaktadır.

Balon Kol Yazlık Tesettür Tunik Renkleri Nelerdir?

Yeni sezon parçalarından biri olan balon kol yazlık tesettür tunik, desenleri ve renkleri ile oldukça fazla kişinin beğenisini toplamaktadır. Kollarının balon model olması ise yaz aylarında rahatlık sağlayan bu parça, pudra rengi ile ön plana çıkmaktadır. Pudranın yanı sıra, bebek mavisi, sarı, kırmızı ve krem renklerinde de özel olarak hazırlanmış tunik modelleri bulunmaktadır.

Balon Kol Tesettür Tunik İle Günlük Kombin Önerisi

Sezonun en beğenilen parçalarından biri olan balon kol tesettür tunik, günlük kombin önerileri arasında en beğenilen parçalardan biri olmaktadır. Pudra renk balon kol yazlık tesettür tuniğin altına, bol paça kot pantolon seçimi doğru olacaktır. Altına beyaz spor ayakkabı ya da babet seçimi, yaz ayları için uygun olacak ayakkabı çeşitlerinden biridir. Aynı zamanda çanta seçimi ile ayakkabı seçiminin orantılı olması bu kombinin rahatlığını sürdürmesi için oldukça önemlidir. Balon kol tesettür tuniğin üzerinde aynı renk şal ve eşarp seçimi de bu kombini tamamlayacak parçalardan biridir.

Balon Kol Tesettür Tunik İle Akşam Kombini

Yaz akşamı için uygun bir kombin arayışı içerisinde olan hanımlar için kırmızı renk, balon kol yazlık tesettür tunik ideal bir seçim olacaktır. Bu parçanın altına siyah renk, fitil kumaş kalem etek görünümün daha modern ve şık olmasına yardımcı olacaktır. Aynı zamanda siyah eşarp ve şal seçimi de kombini tamamlayarak güzel bir görünüm sunmaktadır. Ayakkabı ve çanta seçimlerinde sezonun en moda kumaşlarından biri olan rugan, parça seçimlerinde ve bu kombinde uyumlu olacaktır.

 

Bir cevap yazın