Yeni Nesil Abiye Modelleri

İçinde bulunduğumuz yılın tesettür abiye modelleri farklı ve uç tasarımları ile göz doldurmaya ve hanımların alışveriş listelerini doldurmaya devam ediyor. Bunların başında ceket görünümlü balık abiyeler yer almakta. Bu ürünler gövdeyi tamamen saran ve bire bir ceket görünümleri ile hem pratik hem de şık olmanın önünü açıyor. İsteyen herkes ceket görünümlü balık abiyelerini giyerek düğünlerde farklılığını zarafet ile birleştirme şansına sahip olabilir.

Abiye Modellerinde Farklı Kreasyonlar

 

Kolları dışa doğru dantelli bir şekilde açılan ve bu haliyle giyim üzerinde bir hareketlilik dalgası sağlayan volan kollu abiyeler de seçilebilecek bir diğer ürün. Volan kollu abiyelerde sim detayı da tercihe göre mevcut. Düz ve milimetrik kıyafetlerden hoşlanan müşteriler için ise lazer kesimli elbiseler var. Bilindiği üzere lazer artık tekstil firmaları tarafından daha ölçülü ve birbirine uyumlu çizgiler oluşturmak için kullanılıyor. Abiyelerinde de &100 oranında simetri isteyen hanımlar için lazer kesim kıyafetler bu ihtiyaca cevap veriyor.

 

Ceket görünümlü ürünlerin yanı sıra isteyenler için hırka görünümlü abiye modelleri de mevcut. Bu kıyafetler daha çok düğünden önce nişan ve kına gecelerinde giyilebilecek ürünler. Böylece tesettür giyim firmaları nişanda ve kına gecesinde ne giyeceğim derdine son veriyor. Yelek görünümlü modellerde ise güpür detayları dikkat çekiyor. Pelerinli abiyeler ise haşmetli ve mağrur görünmek isteyen hanımlar için adeta birer biçilmiş kaftan. Pelerinli modellerde de lazer kesim uygulamasına gidiliyor. Son olarak tercih edenler için şifon kuyruklu ürünler de yeni sahiplerini bekliyor.

 

 Abiye Modellerinin Alışverişteki Önemi

 

Birçok kadın için tesettür abiye eşin dostun bir araya geldiği ve herkesin adeta şıklık yarışına girdiği ortamlarda sıklıkla giyilen bir kıyafet türü. Bununla birlikte yapılan birçok araştırma ve anket gösteriyor ki hanımların alışverişlerin en fazla titizlik ve ihtimam gösterdiği kıyafet abiye olarak görülüyor. Bu türde tesettür abiye modelleri günlük alanda değil sadece düğünlerde, çeşitli organizasyonlarda ve katılım gerektiren davetlerde giyildiği için söz konusu özen iki katına çıkıyor. 2018 yılı ile birlikte abiye modellerindeki artış ve zenginlik ise hanımları tatlı bir telaşa ve seçim zorluğuna taşıyacak gibi görünüyor.

 

Bir cevap yazın