Yelek ve Tunikten Oluşan İkili Kombinle Şıklığınızı Tamamlayın

Yeni sezon ürünü olan Yelek Tunik İkili Takım ile hazır şıklığı üzerinize giyin. Beyaz tunik üzerine yelek görünümlü salaş petrol renginde yelek ile satılan bu ürün yazlık ve iç göstermeyen kumaştan üretilmiştir. Beyaz olmasına rağmen rahatlıkla giyebileceğiniz bir parça olan bu tunik ile spor şıklığı yakalayacaksınız. Sıcağın iyice hissedildiği temmuz aylarında dolabınızda bu takımı kesinlikle bulundurmalısınız. Bir çok şekilde kombin edebileceğiniz bu ürün her tip pantolon ile kullanılmaya uygundur.

Tunikler bel ve diz arasında kalan bölgeyi kapatan kıyafetlerdir. Bu nedenle tunik altına seçmiş olduğunuz pantolonun dar kesim olması size herhangi bir rahatsızlık vermeyecektir. Bu nedenle pantolon seçiminizi dilediğiniz gibi seçerek ürünü kullana bilirsiniz. Ayrıca takım birbirinden bağımsız olarakta kullanılıyor. İçerisine beyaz yerine farklı renkte tunikler ya da bel boyunda bluzlar ile kombinleyerek de kullanabilirsiniz. Petrol rengi yeleğin için beyaz renk gayet iyi bir ikili oluşturmuş gibi görünüyor mankenimizin üstüne ancak zevk ve renge göre değişiklik yapabileceğiniz bu takım kullanışlı ve şık olmasının yanında aynı zamanda gün boyu rahat etmenizi de sağlıyor.

Gün boyu hareket halinde olduğumuzu düşünürsek şıklıktan daha çok rahatlığa önem vermemiz gerekir aslında. Bu tunik takımı ile dilediğiniz rahatlığı yakalayabileceğinizi düşünüyorum. Tabiiki tunik seçiminizi yaparken bedeniniz ne ise ona göre sipariş vermelisiniz. Bazı ürünlerde kendi bedeninize uygun sipariş ettiğiniz ürünler dar ya da bol gelebilir ve bu da sizi tunik için sipariş vereceğiniz beden konusunda yanılgıya düşürür. Ancak modaselvim.com’daki ürünler tam kalıptır bu nedenle hangi bedeni giyiyorsanız ona göre tunik seçimi yapmanızı kesinlikle vurgulamak istiyorum.

Rahatlık problemini çözdüğümüze göre gün boyu hareket halinde olup rahatlığı aradığınız anlara geri dönebiliriz. Çalışan bir bayansanız ve gün boyu hareket halinde olmanızı gerektirecek bir görevdeyseniz giydiğiniz kıyafet içerisinde rahat hareket etmek istersiniz. Bu anlamda da yelekli tunik tercihi size bir ‘oh’ dedirtiyor. Hareket ile gelen terlemede üretildiği kumaşın dokusu itibariyle engelleniyor. Çünkü bu tuniğin yapımında kullanılan kumaş terletmez özelliğe sahip bir kumaştır. Bu nedenle, gün boyu hem şık, hem rahat hem de terlemeden tüm öz güveniniz ile hareket edebilirsiniz.

Moda Selvim’de yeleklerle ilgili makalemizi okumak için tıklayınız: https://blog.modaselvim.com/gundeme-gelen-yelekler/

One comment

Bir cevap yazın