Yelek Detaylı Şık Pardesü Modeli

Yaz veya kış aylarında tesettür giyim de sıklıkla tercih edilen pardesü modelleri arayanlar pardesüiçin yeni sezonun modelleri arasından yer alan şifon yelekli pardesü oldukça şık bir seçimdir. Lacivert pardesü üzerine bordo yelek şeklinde tasarlanan bu model istenildiğinde günlük veya özel günlerde rahatlıkla kullanılabilir.

 

Ön kısmında düğme detayları bulunan pardesü istenildiğinde bu kısımdan rahatlıkla açılarak çıkartılabilir. Şifon yelek detayı ile sanki elbise üzerine yelek giyilmiş gibi bir görünüm sağlamaktadır. Bu hali ile istenilen her yerde rahatlıkla kullanılabilir. Pardösü Prada kumaştan üretilmiş ve üstüne şifon yelek şeklinde bir detay yapılmıştır. Ürün de bilek ve omuzlarda bulunan deri detayları da farklı bir hava katmaktadır.

 

Yelek kısmında bulunan bordo renk sadece ön kısımda yer almaktadır. Bu sayede arkadan görünüme sadece lacivert olarak ayarlanmıştır. Bileklerde bulunan düğme detayları da pardösüye gömlek havası katmış. Bu sayede tek başına istenildiğinde rahatlıkla kullanılabilir. Farklı bir aksesuara gerek kalmadan özel günlerde de üst giyim olarak yaz kış dört mevsim kullanılabilir.

 

Tam topuk uzunluğunda bir boya sahiptir. Üzerinde bulunan yelek detayı ön kısımdan birbirine takılmıştır. Bu sayede üzerine yelek giyilmiş görüntüsü verse de tam bir bütün olarak hazırlanmıştır. Ürünün tam boyu 143 cm olarak ayarlanmıştır. Bu sayede boydan giyim yapılarak rahatlıkla kullanılabilir.

 

İki rengin birlikte kullanımı ile oldukça şık bir pardösü olan bu model istenildiğinde özel günlerde de rahatlıkla kullanılabilir. Tesettür giyim tarzını kullanan bayanlar için yeni sezonun en şık pardösü modelleri arasında bulunan bu model her yaştan bayanın rahatlıkla kullanabileceği yeni modeller arasında yer alır.

 

Bordo renk şallar ile çok rahatlıkla birlikte kullanabilir. Lacivert ve bordo renklerin uyumunu bir arada bulunduran bu model dört mevsim kullanıma uygundur. İç kısmında astar olmamasına rağmen iç kısmını göstermez. Bu sayede rahatlıkla kullanılabilir. Normal kesim bir model olduğundan alımlarda kullanılan bedene uygun seçimler yapılarak sorun yaşanmadan kullanılabilir. Farklı bedenlere göre seçenekleri olması sayesinde beğenen herkes bu modeli istediğinde rahatlıkla istedikleri yerlerde kullanabilirler.

Bir cevap yazın