Yazlık Tesettürler

Çok avantajlı olan yazlık tesettür kategorisi içerisinde bulunan ürünler arasında fırfır detaylı tesettür tunikler, kolyeli ikili tesettür takımlar, kolları pul payet fermuarlı feraceler, kapüşonlu ikili tesettür takımlar, fermuarlı ikili tesettür takımlar, çiçek desenli tesettür elbiseler, yakası fiyonklu tesettürler gibi birçok ürün bulunmaktadır. bunlara ek olarak yazlık tesettür kategorisi ürünlerinde bir çok indirim mevcuttur.

Fırfır Detaylı Tesettür Tunikler

Viskon kumaş özelliğine sahip bu ürün dört mevsimde de giyilebilmektedir. Ayrıca astar bulunmayan bu üründe sırtta kullanabilecek bir fermuara bulunmaktadır. Düğmeler sadece aksesuar olup manşet lastikli bir üründür. Bunlara ek olarak 30 derece sıktırmadan yıkanılması önerilmektedir.

Kolyeli İkili Tesettür Takımları

Likralı örme kumaştan üretilmiş olan bu takıma tunik ve pantolon da dahildir. Ayrıca dört mevsim giyilebilen ürün astarsız olup bisiklet yakalıdır. Ayrıca bu ürün kafadan giyilebilir özelliğe, bisiklet yaka modeline ve pantolon belinde lastiğe sahiptir.30 derecede yıkanması önerilmekle birlikte kolye ürüne dahildir. Taba, siyah, bordo gibi birçok renk seçimi de mevcuttur.

Kolları Pul Payet Fermuarlı Feraceler

Hakim yaka tipine sahip bu ürün pul payet ve medine ipeği kumaşından üretilmiştir. Dört mevsim giyilebilen ürün manşet lastiklidir. Detayları dikili olup cep ve önde kullanılabilen fermuara sahiptir. Gri, taba, gül kurusu gibi renkler seçeneği bulunan ürünün 30 derecede yıkanması tavsiye edilmektedir.

Kapüşonlu İkili Tesettür Takımlar

Likralı kumaştan üretilen bu ürüne tunik ve pantolon da dahildir. Dört mevsim giyilebilen bu ürün astarsız olup kafadan giyilebilen bir modeldir. Pantolon beli lastikli ve turkuaz, taba, siyah gibi birçok renkli modeli bulunmaktadır. 30 derecede sıkılmadan yıkanması önerilmektedir.

Fermuarlı İkili Tesettür Takımlar

Dört mevsim kullanılan ve likralı örme kumaştan üretilmiş bu ürün astarsız olup ürüne tunik ve pantolon dahildir. Ayrıca ürün içinde bir adet kemer bulunmakta ve tercihe göre kullanılabilmektedir. Pantolon beli lastikli olup taba, siyah, mor gibi birçok rengi mevcuttur. Bunlara ek olarak 30 derecede yıkanması önerilir.

Çiçek Desenli Tesettür Elbiseler

Bisiklet yakalı olan bu ürünün üretiminde viskon kumaş kullanılmıştır. Sırtta kullanılabilen bir fermuarı bulunan ürünün yakası bağcıklı ve manşeti lastiklidir. Ürüne bir kemer dahil olup isteğe göre kullanılabilmektedir. Mor, bordo, petrol renkleri bulunan ürünün 30 derecede yıkanması önerilmektedir.

Bir cevap yazın