Yazlık Tesettür

Tesettürlü giyime önem veren bayanların en çok sevdiği kıyafeti olan tesettür tunik, şimdilerde değişk modelleri ile karşımıza çıkıyor. Her kesimden ve her zevkten insana yönelik ürünler yapılmaktadır. Genellikle bu ürünlere olan ilginin artması üreticiler yönünden dikkate alınmakta ve üretilen ürün sayısı ile birlikte model fazlalığı da artmaktadır. Genellikle mevsimlere göre tasarlanan ürünler bayanlar tarafından oldukça ilgi görmektedir.

Vücut hatlarının belli olmasından çekinen ve giydikleri dar pantolonlardan ötürü kalçalarını saklamak isteyen bayanlar için bu ürün oldukça iyidir. Genellikle dizin üst kısmına kadar uzanması bayanlar tarafından tercih edilmesinin en önemli sebeplerinden biridir. Ayrıca bol oluşu bayanların vücut hatlarını gizlediğinin yanı sıra rahat hareket etmelerine yardımcı olmaktadır.

Tesettür tunik yapımında mevsimler önemlidir. Çünkü çoğu ürün mevsimsel ve modaya uygun olarak üretilmektedir. Yazlık tesettür kıyafetleri sıcak havalar düşünülerek biraz daha ince olarak yapılmaktadır. Böylece kullanan kişilerin o kıyafetin içerisinde bunalması en aza indirilmiş olur. Bunun yanında yaz aylarında canlı renkler seçilmektedir. Özel renk kombini ile çok güzel görünümler ortaya çıkmaktadır. Ayrıca tasarımcılarca özel desenler de kıyafetlere işlenmektedir.

Bunlar genelde geometrik şekiller olabilirken kimi zaman da çiçek desenler de olabilir. Ancak birçok bayan tarafından düz kıyafetler tercih edilmekte ve tasarımcılar da ona göre tasarımlar gerçekleştirmektedirler. Kış aylarında ise, ürünlerin üretiminde kalın kumaşlar kullanılmaktadır. Bunun nedeni kullanan kişileri soğuktan korumaktır. Ayrıca kış aylarında birçok kişi tarafından koyu renkler tercih edildiği için tasarımcılar da bu dönemlerde koyu renkleri kullanıcılar için üretmektedirler. Bütün bunların yanında tuniklerin de çok farklı modelleri bulunmaktadır.

Yazlık tesettür tunik normal hayatta giyilebildiği gibi özel gün ve gecelerde de giyilebilmektedir. Fakat günlük kullanılan ürün ile özel geceler de kullanılan ürünler birbirinden farklıdır. Genellikle özel gün ve gecelerde giyilen bu ürünler daha gösterişli olur. Bunun yanında daha hoş bir görünüme sahip olmak amacıyla almış olduğunuz tuniklerin altına ne giyeceğinizi de belirlemelisiniz. Çünkü kıyafet uyumu çok mühimdir. Alınan ürünün altına uyumsuz bir pantolon giymeniz kişiyi hoşa gitmeyen görüntülerle karşılaştırır.

 

Bir cevap yazın