Yazlık Tesettür Giyim Kombini

Yaz aylarında hanımlar tercih ettikleri parçalarda rahatlık ve modaya uygun olmasını beklemektedir. Satın alınan parçaların yaz sezonuna uygun şekilde tasarlanması ile birlikte salaş kesim olması da rahatlık isteğini karşılamaktadır. Yazlık tesettür giyim kombin yaparken en çok tercih edilen parçalardan biri etnik desenleri olan salaş kesim tunik ve bol paça pantolonlardır. Bu iki parçanın kombinlenmesi aynı zamanda takım görünümünü oluşturmaktadır. Sandalet ve hasır çanta ile birlikte modaya uygun bir kombin oluşturulmaktadır.

Etnik Desenli Salaş Kesim Tunik Modelleri

Yaz sezonunun en beğenilen parçaları arasında gösterilen yazlık tunikler, gün içerisinde oluşturulan pek çok kombinin yıldız parçasıdır. Yazlık tesettür giyim kombin oluşturmada kullanılan etnik desenli tunik modellerinin üzerinde bulunan boncuk ve pul işlemeleri de göz kamaştırmaktadır. Kollarının bol ve açılan tarzda olması yazlık tuniğin öne çıkan ayrıntılarından biridir. Yaka kısmında bulunan bağlama ip ile oldukça şık bir dokunuş sergilenmektedir.

Yazlık Bol Paça Pantolon Modelleri

Bol paça ve salaş kesim pantolonlar her sezonun aranan pantolon modellerinden biridir. Siyah, beyaz ve sarı renklerinin ön plana çıktığı bu sezonda beli lastikli bol paça pantolonlar, pek çok hanımın beğenisini kazanmaktadır. Uzun ve fitil kumaş olması hem rahatlık hem de şıklığı bir arada kazandırmaktadır.

Belinin lastikli olması ile yaz ayları için en uygun pantolon modelini oluşturmaktadır. Beli bağcıklı yazlık bol kesim pantolon modelleri, paça detayında bulunan düğme işlemeleri ile moda akımına uygun bir görünüm yaratmaktadır. Kenarlarında bulunan renkli şeritler ise pantolona hareket kazandırmaktadır.

Yeni Sezon Kombin Renkleri Nelerdir?

Yeni sezon rengarenk kıyafetler ile göz kamaştırmaktadır. Yaz aylarını simgeleyen renklerden olan sarı, turuncu, kırmızı ve mavi renkleri bu sezon tüm parçalarda kullanılmaktadır. Özellikle tesettür kombin oluştururken takım görünümü elde etmek isteyen hanımlar için aynı renk tunik ve pantolon modelleri bulunmaktadır.

Bu iki parçanın da sezon renklerinden olması hanımlar tarafından büyük beğeni toplamaktadır. Yazlık tesettür gömlek modellerinde kullanılan renklerden biri olan pembe, pantolon ve eteklerde de kullanılarak hanımların kombin oluştururken takım görünümü elde etmelerine yardımcı olmaktadır.

 

Bir cevap yazın